FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 2-1

FC VOLUNTARI - DINAMO 2-1 // 3 momente care nu s-au văzut la TV » „Sărăciilor, ați făcut și voi rost de bani?”

Articol de - Publicat duminica, 09 februarie 2020 18:01

FC Voluntari - Dinamo s-a terminat până la urmă cu victoria gazdelor, 2-1. Trei momente de pe durata primei reprize remarcate de reporterii GSP prezenți la meci.

1. Galeria gazdelor, poziționată la Tribuna I, a ironizat problemele financiare ale dinamoviștilor. Unul dintre membrii micuțului grup si-a asumat rolul de lider, a pus mâna pe portavoce și a dictat diverse lozinci provocatoare spre jucatorii „câinilor" care evoluau pe acea parte de teren: „Sărăciilor, ați făcut si voi rost de bani?".

2. La meci a fost prezent și Mattia Montini, care va reveni pe teren într-o săptămână. Atacantul italian a urmărit meciul de unul singur, la tribuna 1.

Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei, a fost și el prezent pe stadionul „Anghel Iordănescu” în contextul în care echipa sa joacă etapa viitoare pe teren propriu cu Voluntari.

Un alt fotbalist dinamovist, Mihai Neicuțescu, în continuare accidentat, și-a făcut apariția la stadion alături de iubita lui.

3. Bogdan Bălanescu, numărul unu din conducerea dinamovistă, a venit și el la meci. Acesta și-a făcut apariția la tribuna oficială, iar un spectator prezent îndeaproape a avut o remarcă ce a stârnit amuzamentul celor din jur. „Zici că-i Borcea pe vremuri". 

Urmărește AICI meciul Voluntari - DINAMO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
creeperno999
creeperno999  •  09 Februarie 2020, 22:55

Numai fcsbisti in comentariile de jos

rallystar
rallystar  •  09 Februarie 2020, 20:18
Postat de spritz123 pe 09 Februarie 2020, 19:33

vreau sa aud replica asta peste vreo 3 ani cand echipa"marinareasca" nu va mai exista...stadionul va fi pasune pentru oile sponsorului din pipera...

pai nu cred ca dureaza 3 ani pana se desfiinteaza dinamo. cred ca maxim pana la sfarsitul anului viitor o sa reziste. iar in legatura cu voluntari,cat timp exista pandele,exista si voluntari in liga 1,iar pandele are "contract" pe viata ca primar al voluntariului,nu are cum sa fie dat jos.

spritz123
spritz123  •  09 Februarie 2020, 19:33

vreau sa aud replica asta peste vreo 3 ani cand echipa"marinareasca" nu va mai exista...stadionul va fi pasune pentru oile sponsorului din pipera...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează