FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 2-1

VIDEO Torje, la capătul răbdării: „Suntem sub nivelul mării!” + „Dacă vine un psiholog la noi, o ia razna”

FC Voluntari - Dinamo 2-1. Gabi Torje a împlinit astăzi 32 de ani, însă extrema „câinilor” nu s-a putut bucura nici măcar de un rezultat de egalitate. +39   FOTO
FC Voluntari - Dinamo 2-1. Gabi Torje a împlinit astăzi 32 de ani, însă extrema „câinilor” nu s-a putut bucura nici măcar de un rezultat de egalitate.

Articol de , - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 23:17 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 23:41

FC Voluntari - Dinamo 2-1. Gabi Torje a împlinit astăzi 32 de ani, însă extrema „câinilor” nu s-a putut bucura nici măcar de un rezultat de egalitate: „O aniversare tristă din punct de vedere profesional”.

„Ei ne-au egalat după o greșeală individuală a noastră, care ne-a distrus. E clar că avem un blocaj. La 1-1, ne era teamă să nu luăm al doilea gol, pentru că știam că nu putem reveni. Ne era teamă că dacă ne vor marca, vom cădea”, a declarat Torje.

Întrebat de atmosfera din vestiar, Torje a oferit un răspuns diplomat, din care se înțelege însă că nu e în totalitate mulțumit de prestațiile colegilor lui: „Fotbalul e frumos pentru că se joacă cu mai mulți jucători, dar e și greu pentru că nu depinzi doar de tine. Trebuie să încercăm să formăm o familie și să scoatem Dinamo din acest loc care nu ne onorează”.

Gabi Torje: „Dacă vine acum un psiholog, înnebunește”

„Dinamo e o echipă iubită de foarte multă lume, susținută necondiționat de suporteri. Dar, în momentul de față, psihic suntem sub nivelul mării!”, a conchis Torje, autorul pasei de gol la reușita lui Deian Sorescu din prima repriză.

Deși a pus accent pe moralul scăzut, Torje nu e fanul ideii de a aduce un psiholog la echipă: „Dacă vine acum psihologul, înnebunește. El știe despre viață, aici e sport, nu știu cât ar putea să ne ajute. Pentru că, dacă vine unul care n-a jucat niciodată fotbal, e greu să știe cum se simte un jucător care pierde mai multe meciuri la rând”.

Dinamo, fără victorie de la revenirea lui Mircea Rednic

Deian Sorescu a deschis scorul în minutul 5 cu o execuție superbă. Torje a înălțat o minge peste fundașii ilfovenilor, balonul a ajuns la Sorescu, iar jucătorul „câinilor” a semnat o finalizare spectaculoasă: din voleu, Deian a plasat perfect la colțul lung!

Avantajul oaspeților nu a durat decât până în minutul 19, când Vadim Rață a transformat din fața porții centrarea primită de la Ricardinho.

Dinamo, fără victorie în Liga 1 din 2 august, a fost răpusă de Ion Gheorghe, un produs al „câinilor”. În minutul 65, mijlocașul a profitat de respingerea greșită a lui Gluhakovic și l-a judecat la „scurt” pe Iliev.

Dinamo rămâne penultima în Liga 1, la 6 puncte de de primul loc de baraj și la 8 lungimi în urma poziției care i-ar permite 100% rămânerea în Liga 1. Dincolo, FC Voluntari, revelația acestui sezon, urcă pe 4 și o egalează pe Universitatea Craiova la puncte (28).

Cele mai tari imagini din FC Voluntari - Dinamo:

+35 FOTO

Clasamentul actualizat din Liga 1:

Citește mai multe știri de actualitate:

MM Stoica, uimit după FCSB - FC Botoșani: „Rar am văzut așa ceva!”

Încă o dată cel mai slab! Starul FCSB-ului are cifre horror în ultima lună: „Nu i-a convenit”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
redbuldog
redbuldog  •  23 Noiembrie 2021, 11:58

Trebuia sa faca pe ***"4 si sa-i pastreze pe Anton si Nemec,astfel nu era nevoie sa aduca 8-9 pseudofotbalisti,care au salari insumate mai mult ca cei 2..!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexmirona
alexmirona  •  23 Noiembrie 2021, 11:46
Postat de steaua.libera pe 23 Noiembrie 2021, 08:08

Aceeași mentalitate mioritică de om ignorant “Ce sa facă psihologul? Ce-mi trebuie mie psiholog? N-am nevoie, nu-s bolnav”. Psihologul sau terapeutul e ca un antrenor, fraților, descoperă la tine ceea ce tu n-ai observat, te ajută să-ți pui calitățile în valoare și te ajută pe partea de încredere în tine

Stelist, dar are dreptate! O terapie individuala sau de grup aste mai mult decat utila - este necesara! Si, ca veni vorba, nu cred ca este cineva dintre noi care sa nu aiba nevoie de cateva sedinte de terapie. Mergeti si o sa va convingeti!

alexmirona
alexmirona  •  23 Noiembrie 2021, 11:40

Mie mi-a placut Gluhakovic. E adevarat ca a gresit la ambele goluri, (la al doilea a fost si nesansa ca din carambol mingia a sarit in fata) dar ganditi-va ca ultimul meci oficial a fost in urma cu 12 luni. L-am vazut iesind de cateva ori cu mingia la picior, a facut cateva lansari bune, a recuperat, etc. Sa nu punem tunurile pe el ca-l distrugem psihic. Sunt convins ca o sa-si revina si o sa fie titular clar pe postul asta.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează