FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO, LUNI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

FC VOLUNTARI - DINAMO // Rednic a decis lotul lui Dinamo pentru meciul cu FC Voluntari » Ce jucător e accidentat și ce jucător care a evoluat în Cupă nu e în lot

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 15:43

Dinamo va juca luni, de la ora 21:00, contra celor de la FC Voluntari, în ultimul meci din etapa a 14-a.

Pentru meciul cu FC Voluntari, antrenorul Mircea Rednic nu se poate baza pe Ivan Pesici, care este nerefăcut după accidentare, și nici pe Mircea Axente. Atacantul de 31 de ani, titular etapa trecută contra Chiajnei, este la rândul său accidentat.

Față de meciul contra Chiajnei, 0-0, din lotul lui Dinamo nu mai fac parte nici Vlad Muțiu, titular în Cupa României,  Kino Delorge și Gicu Grozav, ultimii doi find dați afară de club. În lotul "câinilor" și-a făcut apariția atacantul Mihai Neicuțescu, 20 ani, care a lipsit cu ilfovenii.

Lotul lui Dinamo: Mihai Eșanu, Jaime Penedo, Giorgios Katsikas, Sergiu Hanca, Mihai Popescu, Andrei Tîrcoveanu, Dan Nistor, Denis Ciobotariu, Vlad Olteanu, Armando Cooper, Daniel Popa, Diogo Salomao, Tomislav Gomelt, Deian Sorescu, Ricardo Grigore, Mihai Neicuțescu, Sergiu Popovici și Robert Moldoveanu.

"Vom intrat la 14:00 în cantonament și vom pregăti meciul cu FC Voluntari. Este o echipă care în campionat a aratat o creștere în joc. Are posesie și ocazii. Ca și noi, are foame de puncte. E o situație delicată și pentru ei, și pentru noi. Ambele echipe vor pregăti meciul pentru a lua cele trei puncte", a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

  • FC Voluntari - Dinamo se joacă luni, de la ora 21:00. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Citește și: Rednic anunță noi transferuri la Dinamo: "Mâine semnează" » Vine un jucător cu 28 de meciuri în La Liga! Ce mutări pregătește în iarnă + dezvăluire despre plecări

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
lapusneanul
lapusneanul  •  04 Noiembrie 2018, 16:26

ceva curios, inca nu a aparut calinescu sa ne spuna cine trebuie sa joace si nici pisloaga sa ne dea primul 11.. :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează