FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 2-1

VIDEO Tirada lui Mureșan: „Unii de la noi sunt foști fotbaliști” + „săgeată” către Rednic: „A adus 5 jucători, tot nimic”

FC Voluntari - Dinamo 2-1. Iuliu Mureșan, președintele „câinilor”, și-a pus la zid jucătorii. +39   FOTO
FC Voluntari - Dinamo 2-1. Iuliu Mureșan, președintele „câinilor”, și-a pus la zid jucătorii.

Articol de , - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 23:00 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 23:08

FC Voluntari - Dinamo 2-1. Iuliu Mureșan, președintele „câinilor”, și-a pus la zid jucătorii.

Cei care sunt datori sunt jucătorii. Noi, ca administrație, am reușit să dăm salariile la zi. Am deblocat transferurile, azi s-a întocmit planul de reorganizare, am scăpat și de depunctare”, a declarat Mureșan la final.

„Din păcate, nu-i acea stare de spirit necesară unei victorii”, a completat oficialul „câinilor”.

Mureșan l-a luat în vizor și pe antrenor:

Am adus 8-9 jucători, a venit și Mircea Rednic, a adus și el 5 jucători, și totuși nu se schimbă nimic. De fapt, unii sunt foști jucători. Sunt îngrijorat și foarte nemulțumit”.

Am avut și două pauze de două săptămâni. Așteptam să obținem măcar un egal azi... Tot sperăm că schimbăm luna viitoare, la iarnă, însă nu poți aduce 100 de jucători
Iuliu Mureșan, președinte Dinamo

Dinamo, fără victorie de la revenirea lui Mircea Rednic

Deian Sorescu a deschis scorul în minutul 5 cu o execuție superbă. Torje a înălțat o minge peste fundașii ilfovenilor, balonul a ajuns la Sorescu, iar jucătorul „câinilor” a semnat o finalizare spectaculoasă: din voleu, Deian a plasat perfect la colțul lung!

Avantajul oaspeților nu a durat decât până în minutul 19, când Vadim Rață a transformat din fața porții centrarea primită de la Ricardinho.

Dinamo, fără victorie în Liga 1 din 2 august, a fost răpusă de Ion Gheorghe, un produs al „câinilor”. În minutul 65, mijlocașul a profitat de respingerea greșită a lui Gluhakovic și l-a judecat la „scurt” pe Iliev.

Dinamo rămâne penultima în Liga 1, la 6 puncte de de primul loc de baraj și la 8 lungimi în urma poziției care i-ar permite 100% rămânerea în Liga 1. Dincolo, FC Voluntari, revelația acestui sezon, urcă pe 4 și o egalează pe Universitatea Craiova la puncte (28).

Cele mai tari imagini din FC Voluntari - Dinamo:

+35 FOTO

Clasamentul actualizat din Liga 1:

Citește mai multe știri de actualitate:

MM Stoica, uimit după FCSB - FC Botoșani: „Rar am văzut așa ceva!”

Încă o dată cel mai slab! Starul FCSB-ului are cifre horror în ultima lună: „Nu i-a convenit”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (37)
sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  24 Noiembrie 2021, 07:57

este greu sa fac din... bici si sa si trosneasca. da este o intrebare cum reusesc alte echipe sa aduca jucatori buni pe salarii mici si dinamo nimic. cei care urmaresc jucatorii de a fi luati cred ca sint vina. dinamo nu are in staff-ul ei oamenii profesionisti care sa stie sa aleaga un jucator. asa nu cred ca vor reusi din pacate nimic. atita pot acesti jucatori. nu exista jucatori de verticalizare nu au rutina si inteligenta jocului. nu se demarca fara minge. lipsa de concentrare. deci de luat aminte. ce este trist este ca nu exista vreo diferenta intre cele ce juca bonetti si rednic . bonetti era cu multi tineri si nu jucau rau. cei de acum sint puberi istoviti. trebuie in iarna reconsiderare si luati jucatori ce sint vazuti ide ochiul profesionist. bravo botosani!

redbuldog
redbuldog  •  23 Noiembrie 2021, 21:46
Postat de ge0x pe 23 Noiembrie 2021, 12:47

Dinamo numai pe lateral incaseaza goluri. 4 4 2 . Iliev. Amzar Pinto Ehman Sorescu. Steliano Espinosa Matei Torje. Ivanovski Tira in atac. Sau Bani in locul lui Tira ,putin mai Jos.

Poate.multi vor rade,dar imi place formula ta,doar Raduta in locul lui Espinosa,oricum o formula de 4-2-3-1, cu Sorescu-Torje-Matei in spatele varfului,nu are cum sa nu dea rezultate... raman totusi acele probleme mari in aparare,Amzar e talentat dar crud,la fel si Ehman,cu calm si pedagogie se pot scoate fotbalisti din ei...!

sibelius
sibelius  •  23 Noiembrie 2021, 13:05
Postat de ge0x pe 23 Noiembrie 2021, 12:49

Rednic sa faca bine sa aduca 4,5 jucatori buni sa daca diferenta . Ca daca aduce dastia de nu ii ia nimeni si nu au mai jucat de 2 ani retrogradam sigur.

De unde si cu ce bani sa-i aduca? Ca sa aduca trebuie sa plece din cei adusi(tot de el si de doctor Muri). Fara bani doar liberi de contract vin, sau poate ii da domnu' Dincu imprumut pe toti aia refuzati de Dan Petrescu.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează