FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

FC VOLUNTARI // EXCLUSIV Să vină banii la băieți! Ce sume vor încasa jucătorii ilfovenilor pentru parcusul bun din ultimele etape

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 13:46

Titularii lui Mihai Teja (41 de ani) primesc câte 4.000 de euro pentru cele 12 puncte care au readus FC Voluntari în lupta pentru evitarea retrogradării. În cazul în care își îndeplinesc obiectivul, fotbaliștii au promise bonusuri consistente pornind de la 10.000 de euro.

  • 2-1 vs. Dinamo, 2-0 vs. Chindia și 2-0 vs. Hermannstadt sunt ultimele 3 meciuri ale formației lui Mihai Teja în Liga 1

Optimism. Ăsta era cuvântul care descria atmosfera de la Voluntari înaintea reluării campionatului. „Facem tot ce putem ca să rămânem în Liga 1. Vrem ca la finalul sezonului să nu avem regretul că n-am încercat".

Asta spunea Robert Gherghe, directorul executiv al clubului, în timpul cantonamentului din Antalya. Oricum, nu mulți sperau la deznodământul perfect. 12 puncte în 4 meciuri. Exceptând restanța cu FCSB, pierdută la limită, trupa lui Mihai Teja a strâns maximum de puncte.

Și e, alături de Botoșani, echipa momentului în Liga 1. 8 puncte era zestrea lăsată de Cristiano Bergodi, 20 are acum FC Voluntari și începe play-out-ul la doar 3 puncte de zona sigură. 

Clasament Liga 1

Prime înainte de play-out la Voluntari

Fotbaliștii ilfovenilor au fost recompensați pe măsură. Pentru cele 12 puncte adunate, jucătorii titulari de la FC Voluntari primesc câte 4.000 de euro primă. Ceilalți fotbaliști iau bani în funcție de minutele adunate. Iar promisiunile nu se opresc aici.

În cazul în care echipa se va salva de la retrogradare, cei mai mulți dintre jucători au trecute în contracte prime consistente, pornind de la 10.000 de euro. Iar la ora actuală salvarea de la retrogradare nu mai pare atât de dificilă cum era în luna decembrie, când Voluntari era văzută de mulți una dintre victimele sigure din acest sezon competițional.

„Nu cred că sunt minuni. E vorba de muncă. Munca jucătorilor, a staff-ului. E doar un început, important este să mergem în continuare pe această linie. Am început bine, dar e în continuare o situație grea" 
- Mihai Teja

„S-a creat o atmosferă bună, mai ales în urma acestor victorii. Acum va începe campionatul adevărat. Acum vom juca pe trei puncte. Dacă pierzi două, trei meciuri, e greu să mai scapi" 
- Mihai Teja

9 jucătoria transferat FC Voluntari în iarnă: Eric, Cojocaru, Tudorie, Pablo de Lucas, Morar, Belu, Pașcanu, Sanoh și Cotolan

2este locul ocupat de ilfoveni într-un clasament al ultimelor 5 meciuri, lider fiind Botoșani

VEZI ȘI:

VIDEO Gică Hagi nu se dezminte » A „blocat” o jurnalistă la conferința de presă: „Ce legătură are una cu alta? Îți faci probleme pentru mine?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează