FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FARUL 1-1

video+foto FC Voluntari - Farul 1-1 » A „plouat” cu ocazii și cu parade la Voluntari! Hagi riscă să „alunece” pe 2 până la finalul anului

FC Voluntari - Farul // foto: Raed Krishan, GSP +17   FOTO
FC Voluntari - Farul // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 22:03 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 22:19

FC Voluntari și Farul au remizat, 1-1, în meciul care a deschis etapa 21 din Liga 1.

Farul a avut nevoie doar de 3 minute pentru a deschide scorul pe arena „Anghel Iordănescu”. În minutul 3, mingea a ajuns la marginea careului de 16 metri, de unde Tudor Băluță a șutat cu stângul. Execuției i-a lipsit puterea, dar balonul a fost deviat decisiv de Matricardi. L-a păcălit astfel pe Mihai Popa, care plecase în direcția opusă, și a intrat în plasă.

Pe o ploaie torențială, FC Voluntari a plecat în căutarea egalării. Și a fost extrem de aproape în două rânduri, în minutul 31. În prima fază, Cristian Costin a șutat din partea dreaptă, iar Aioani a respins în față. A urmat un șut al lui Vadim Rața, care a trecut la o palmă de bară. Pe direcția balonului s-a aflat și Adam Nemec, dar slovacul a reacționat târziu.

+13 FOTO

Câteva secunde mai târziu, același Costin a trimis periculos spre poarta Farului. Din nou, Aioani a plonjat spectaculos și a îndepărtat pericolul.

Ultima ocazie a primei părți i-a aparținut mexicanului Omar Govea, aflat la ultimul lui meci pentru Voluntari. În minutul 45+1, a șutat puțin pe lângă poartă, de la marginea careului mare.

1-1 în FC Voluntari - Farul, meciul care a deschis etapa 21 din Superliga

Repriza secundă a început cu un gol al Farului, anulat însă pe bună dreptate, întrucât Denis Alibec, cel care a introdus mingea în poartă, se afla în ofsaid. Apoi, în minutul 52, ocazie mare a gazdelor. Sîrbu a respins din fața porții o minge trimisă periculos cu o lovitură de cap.

FC Voluntari a continuat să fie periculoasă. În minutul 67, Damașcan a șutat cu efect, spre colțul lung. Intervenția miraculoasă a lui Aioani a păstrat poarta dobrogenilor intactă.

Aioani și-a continuat seria paradelor în minutul 78, la șutul expediat de Merloi din afara careului. Iar doar un minut mai târziu nu a mai fost nevoie să intervină, întrucât Damașcan a ratat dintr-o poziție ideală, a luftat de la 3 metri de poartă!

Ratarea uluitoare a lui Damașcan
+13 FOTO

FC Voluntari a egalat-o pe Farul de la punctul cu var

Golul izbăvitor a venit, în cele din urmă, în minutul 86. Nemec a transformat un penalty obținut de Igor Armaș, lovit în spate de Dan Sîrbu.

3dintre cele 5 penalty-uri dictate de Cătălin Popa în acest sezon au venit în urma analizei VAR

Inițial, „centralul” Cătălin Popa a dictat lovitură liberă, considerând că faultul a avut loc în afara careului. Popa a fost, însă, avertizat din camera VAR că intervenția lui Sîrbu a avut loc în suprafața de pedeapsă.

+13 FOTO

Cu un punct obținut astăzi, Farul ajunge la un total de 45. Dacă CFR o va învinge pe Hermannstadt pe 20 decembrie, ardelenii vor încheia anul pe primul loc, întrucât au acum 44 de puncte.

FINAL » FC Voluntari - Farul Constanța 1-1

FC Voluntari - Farul Constanța, echipe de start:

FC VOLUNTARI (3-5-2): M. Popa - Veiga Varzim, Matricardi, Armaș - Cr. Costin, Govea, Meleke, Rață, Aliji - Nemec, Damașcan
Rezerve: J. Fernandez, Al. Vlad, Helder Tavares, Răduț, Merloi, N. Popescu, R. Popescu, Voican, D. Florea
Antrenor: Liviu Ciobotariu

FARUL (4-3-3): Aioani - Sîrbu, Larie, Artean, Kiki - Benzar, Băluță, Dr. Nedelcu - Alibec, Vl. Morar, Pitu
Rezerve: Buzbuchi - Bîrzu, Torje, Grameni, Casap, Sali, Grobry, Moldoveanu, Mazilu
Antrenor: Gheorghe Hagi

Arbitru: Cătălin Popa (Pitești) / A1: Ciprian Florin Danșa (Satu Mare) / A2: Laszlo-Imre Bucsi (Sfântu Gheorghe) / Arbitru VAR: Radu Petrescu (București) / Arbitru AVAR: Vladimir Urzică (Piatra Neamț) / Rezervă: Horia Mladinovici (București) / Observator arbitri: Dan Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea)
Stadion: „Anghel Iordănescu”, Voluntari (capacitate - 4.600 locuri)

Citește și alte știri din Superligă: 

VIDEO + FOTO Hagi, impresionat de noua „bijuterie” din Liga 1: „E super, fantastic!”

FOTO „Regii” gafelor » Erorile de proporții au năruit definitiv obiectivul unei pretendente la play-off: 5 greșeli inexplicabile

EXCLUSIV Au venit banii » Conducerea a plătit un salariu jucătorilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
chiorul
chiorul  •  16 Decembrie 2022, 22:24

Cred că flăcăii de la Nyon i-au transmis *** cam cum sta treaba cu fuziunea și cum se participă în cupele 'iuropene. În consecință, "marinarii" or s-o lase mai moale și se vor îndepărta ușor, ușor de "obiectivele mărețe". Vor participa totuși în play-off, să poată da o mână de ajutor lu' naș Jiji... să fie bine, să nu fie rău!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johny2003
johny2003  •  16 Decembrie 2022, 22:21
Postat de miki123 pe 16 Decembrie 2022, 20:48

Omenie, gen finu-nașu, nașu-finu!!! Valoarea reală a lui fc beculeț, este cea din meciul cu Sibiul!!!

Valoarea ta reala este de mike-mouse! ))))

Gamer1981
Gamer1981  •  16 Decembrie 2022, 22:10

Iar se oftica susținători clonelor steaua și rapid că farul nu pierde

Vezi toate comentariile (11)
Comentează