FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FC BOTOȘANI

FC VOLUNTARI - FC BOTOȘANI 1-2 // VIDEO Moldovenii revin spectaculos după pauză și se întorc în zona locurilor de play-off

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 18:20

FC Botoșani a revenit de la 0-1 și a obținut 3 puncte pe terenul codașei FC Voluntari. Moldovenii se întorc astfel pe unul dintre locurile de play-off. 

Până să apuce să se dezmeticească, trupa lui Marius Croitoru a primit gol după o serie de nesincronizări în apărare. Costin a pasat excelent pentru Ion Gheorghe, iar fostul mijlocaș al lui Dinamo a înscris printr-o execuție plasată. 

Au întors rezultatul după pauză

Chiar dacă au făcut o primă repriză modestă, moldovenii n-au abandonat lupta  și au reușit să întoarcă scorul în ultima jumătate de oră a partidei.

Au fost două goluri aproape asemănătoare, cu două faze fixe gestionate perfect de ofensiva oaspeților. Miron a egalat în minutul 66, iar oaspeții au dat lovitura cu 4 minute înainte de final, când Simonovski și-a înscris în proprie poartă.

Inițial, arbitrul l-a drecut în dreptul marcatorilor pe Chindriș, însă raportul final al observatorului a arătat că Simonivski a fost „autorul” golului trei.   

Succesul o propulsează pe echipa lui Marius Croitoru în zona locurilor de play-off. Botoșănenii sunt acum pe 5, cu 22 de puncte. În schimb, FC Voluntari rămâne ultima în Liga 1, cu doar 7 puncte după 15 etape. 

FC Voluntari - FC Botoșani 1-2

Echipele de start

Voluntari: Rîmniceanu - Strună, Achim, Balaur, Al. Vlad - Căpățînă, Signorelli, I. Gheorghe - C. Costin, Papazoglou, Ebralidze 
Rezerve: Mitrev, Kocic, Armaș, Laidouni, D. Benzar, Mățan, Simonovski 
Antrenor: Cristiano Bergodi 

Botoșani: Pap - Haruț, Miron, Chindriș, Țigănașu - Papa, J.Rodriguez - M. Roman, Ongenda, Ashkovski - Keyta 
Rezerve: Hankic, Cascini, Ofosu, Moescu, Ebenhofer, Patache, Moussa 
Antrneor: Marius Croitoru

VEZI ȘI:

CFR Cluj - Clinceni 3-0 // Campioana s-a dezlănțuit în a doua repriză și a revenit pe primul loc

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
394966434424757
Mihai Dinu  •  03 Noiembrie 2019, 22:16

1 pauza, 2 final cota de 26 la unele case de pariuri, la cea a lui Ilie Dumitrescu a fost 21 ( se stia ceva? ) Voluntarii (!) cu pariurile, Botosani cu punctele pe care le vor ceda etapa viitoare cu FC.FCSB !

angel_of_death_
angel_of_death_  •  03 Noiembrie 2019, 18:33

ce pretentii sa ai de la o liga condusa de case de pariuri ????????????????????????????? CEAUSESCULE UNDE ESTI ??????? sa vezi cum s-a ales praful de tara

749913671784643
Razvan Marcel  •  03 Noiembrie 2019, 18:29
Postat de Danut Ognean pe 03 Noiembrie 2019, 18:26

satelitul fcsbeului castiga la voluntari!ha ha ha!fortza sepsi

Ce a făcut Sepsi cu FCSB și ce a făcut Botoșani? Din câte știu eu Sepsi, *** cu toate în campionatul trecut în play-off

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează