FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FC VOLUNTARI - FCB 2-2 // Propunerea care poate relansa cariera lui Olimpiu Moruțan: „Îmi fac echipa ca să aibă el loc”

Olimpiu Moruțan
Olimpiu Moruțan

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 12:19

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre mijlocașul Olimpiu Moruțan, 19 ani, despre care a spus că l-ar readuce la echipă în vară pentru a-i relansa cariera.

„Îmi pare foarte rău pentru Moruțan. Chiar voiam să-l sun și o să o fac pentru că vreau să aflu care este viața lui și ce se întâmplă cu el. Eu acum i-aș întinde o mână de ajutor și l-aș chema să vină la Botoșani. Din vară, nu acum. Dar mai întâi trebuie să vorbesc foarte serios cu domnul Becali și să vedem care ar fi cea mai bună soluție ca Moruțan să joace.

L-aș lua înapoi ca să joace. Dar din vară. Pot să-mi structurez echipa pentru ca el să aibă loc. Acum nu are loc. De la vară ar fi altceva, vorbesc cu antrenorul. Este un mare fotbalist, doar că pe zi ce trece e tot mai nebăgat în seamă”, a declarat Valeriu Iftime la TV Digi Sport.

  • Intrat la pauza meciului cu FC Voluntari, Olimpiu Moruțan, a acuzat probleme de respirație în finalul meciului și a cerut schimbarea, deși cei la FCSB făcuseră toate modificările.

Citește și:

3 SLĂBICIUNI în jocul FCSB-ului: de la problema moștenită de la Dică până la Moruțan și Pintilii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
172152169919161
Dan Ionescu  •  03 Martie 2019, 15:29

Pe asta il poreclesc suporterii botosaneni Hagi Tudose.El l-ar aduce pe Morutan fara bani bineinteles si sa-i dea 2000 euro lunar ,ca mai faca economii.El n-a fost in stare sa dea unui atacant 100 000 desi a vandut numai Stelei de vreo 2 000 000 euro.Echipa o sustine Primaria fratilor.

albalbastru72
albalbastru72  •  03 Martie 2019, 14:41

Cum e posibil sa te sufoci la 19 ani dupa 30 de minute de joc intr-un meci cu ultima clasata?Macar federatia sa aprobe pentru fecesebeaua a 4 a schimbare.

poison
poison  •  03 Martie 2019, 12:45

E dus și ăsta.. Comparații cu Dybala sau Modric. Hahaha! Pfff.. FC FCSB și ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează