FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-1

FC VOLUNTARI - FCSB 2-1. Jucătorii lui Toni Petrea, puși la colț: „Omul meciului a fost Eric, care e aproape la fel de gras ca mine”

Eric a fost omul meciului FC Voluntari - FCSB 2-1. FOTO: Cristi Preda (GSP) +29   FOTO
Eric a fost omul meciului FC Voluntari - FCSB 2-1. FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2020 09:14 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 12:56

FCSB a pierdut aseară pe terenul lui FC Voluntari, scor 1-2, încheiând astfel seria bună din acest start de sezon. Cum era de așteptat, au început să apară și primele critici la adresa jucătorilor antrenați de Toni Petrea.

Constantin Zotta (57 de ani), fost președinte executiv la Rapid, i-a luat în colimator pe fotbaliștii roș-albaștrilor, pe care îi critică pentru prestația din partida de la Voluntari. 

Nu e normal ca la o echipă cu pretenţii, pe care ne dorim să o vedem în grupele Europa League, jucătorii să fie stăpâni. Ei fac ce vor sau aproape ce vor. Mă mir că au avut evoluţiile astea bune la naţională. În partea a doua, ei au arătat altă atitudine, dar nu a fost suficient.

Dacă FCSB îi are pe Man, pe Coman, fotbalişti valoroşi, care fac iată diferenţa la echipele naţionale, iar omul meciului e Eric, care e aproape la fel de gras ca mine, asta spune tot despre atitudinea lor”, a spus Zotta, la TV Telekom Sport. 

Zotta: „Gândiți-vă ce presiune ar fi făcut Dan Petrescu înaintea meciului”

Constantin Zotta și-a continuat tirada la adresa celor de la FCSB, de această dată luându-l în colimator pe tehnicianul Toni Petrea, căruia îi reproșează că nu și-a mobilizat suficient jucătorii înaintea partidei de la Voluntari. 

„Rolul său ar fi trebuit să se vadă în acest meci. Gândiţi-vă ce presiune ar fi făcut Dan Petrescu  înainte de un astfel de meci. El simte momentul în care trebuie să intervină şi să asigure focusul necesar. FCSB a început să joace în repriza a doua. Dacă intrau altfel motivati, nici evoluţia celor de la FC Voluntari nu mai era aceeaşi”, a spus Zotta, conform sursei citate.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din surpriza Voluntari - FCSB 2-1: 

+25 FOTO

VIDEO Concluzii la GSP Live: „Jucătorii FCSB-ului au o altă atitudine, dar mai au mult de muncă”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Ilie Dumitrescu, ironie la adresa lui Toni Petrea: „Au fost rațiuni tactice, nu avea pe cine să mai scoată”

FC VOLUNTARI - FCSB 2-1. Un jucător crescut chiar la formația lui Becali a râs de jucătorii de la FCSB: „Urmează meciuri mai grele pentru noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
steauaeuna
steauaeuna  •  13 Septembrie 2020, 19:59

N-ui nicio problema. Ne revenim. Nici Clujul nu bate azi...

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  13 Septembrie 2020, 16:45
Postat de ucv1948 pe 13 Septembrie 2020, 12:47

Păi De aici iti dai seama cat de jos a ajuns fotbalul românesc : Eric joaca la o echipa profesionista de fotbal din România , in prima liga , având 45 de kg :) . In rest , tot respectul pt Eric

45? L-ar cam bate vantul! cred ca 45 in plus! :D

tatastrumf
tatastrumf  •  13 Septembrie 2020, 15:44

Zota , toata lumea stie, este rapidist. Este normal sa vorbeasca de rau jucatorii de la FC Steaua Bucuresti ( pe scurt FCSB , stie toata lumea )....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close