FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-1

FC VOLUNTARI - FCSB 2-1 » VIDEO+FOTO FC Voluntari reușește surpriza etapei! O învinge pe FCSB și o depășește în clasament

FC VOLUNTARI - FCSB 2-1 +29   FOTO
FC VOLUNTARI - FCSB 2-1

Articol de - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 22:56 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 12:46

FCSB, liderul din Liga 1 înaintea acestei etape, a pierdut surprinzător pe terenul lui FC Voluntari,1-2.

FC Voluntari - FCSB 2-1

Echipa lui Toni Petrea venea după două victorii cu 3-0, cu Astra și Viitorul, avea prima șansă la victorie, dar a pierdut categoric pe terenul lui FC Voluntari. Formația roș-albastră a prestat un joc slab în prima repriză și nu și-a creat ocazii mari de a marca.

Jucătorii lui Mihai Teja au dat lovitura după un contraatac perfect. În minutul 29, Sebastian Mailat a fost găsit excelent în careu de Ion Gheorghe și a marcat cu latul, din 6 metri.

FCSB a forțat în repriza a doua. Toni Petrea l-a băgat pe Buziuc la pauză, în locul lui Sergiu Buș, dar acesta nu s-a văzut în jocul roș-albaștrilor. FCSB a atacat, iar Man a ratat cea mai mare ocazie, când a trimis în bară, din foarfecă, în minutul 51.

După două ratări semnate de Man și Coman, FC Voluntari a punctat din nou. În minutul 65, Ricardinho a făcut 2-0,  după un gol cu capul din carul roș-albaștrilor. Pe final, Dennis Man, din pasa lui Olimpiu Moruțan, a redus din diferență, dar FCSB nu a avut forța să egaleze, iar ilfovenii au obținut cele trei puncte.

După 3 etape, FC Voluntari e pe locul 2, cu 7 puncte, la egalitate cu liderul FC Botoșani. FCSB are 6 puncte și este pe trei, putând fi depășită de Craiova și CFR Cluj. 

Mihai Teja: „Sper să avem aceeași atitudine și la meciurile viitoare”

Toni Petrea: „Starea gazonului ne-a afectat foarte mult jocul”

Clasament actualizat Liga 1:

FOTO. Cele mai tari imagini din FC Voluntari  - FCSB 2-1

+25 FOTO

FC Voluntari - FCSB, echipe de start:

FC Voluntari: Rîmniceanu - Vlad, Armaș, Balaur, Costin - I. Gheorghe, Căpățînă, Eric (De Lucas 72')- Grădinaru, Ricardinho, Mailat
REZERVE: Lovin, Puel, Achim, Kocic, Borțoneanu, de Lucas, Ilie, Voinescu, Nicolae
Antrenor: Mihai Teja

FCSB: Vlad - Crețu, I. Cristea (Moruțan 69'), Miron, Briceag - Ov. Popescu, Vînă, Tănase - Man, Buș (Buziuc 45), Coman
REZERVE: Ducan, Panțîru, Moruțan, Petre, Buziuc, R. Ion, Olaru, Pandele, Horșia
Antrenor: Toni Petrea

Arbitru: Horia Mladinovici / A1: Valentin Avram / A2: George Florin Neacșu
Stadion: „Anghel Iordănescu”, Voluntari

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB vrea un jucător din Spania! Cine pune piedici tranzacţiei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (575)
1663755793951448
Costi Costinel  •  13 Septembrie 2020, 12:02
Postat de flojo pe 13 Septembrie 2020, 11:54

Penibilitate mai mare decât ce a scris ăla în postare, mai rar! Un *** cu patalama!

gresit pisic ... mai penibil este sa stai 40 de ani pe tusa in europa .. si sa te uiti la televizor!! da n-ai ce sa le ceri rinistilor ...ddb !!

1663755793951448
Costi Costinel  •  13 Septembrie 2020, 11:59
Postat de anti.cioban pe 13 Septembrie 2020, 11:39

Penibilule ai uitat cum v-a umilit Ciro pe Olimpico? Dar manita luata acasa de la Sporting? Dar alea 5 de la prapaditii aia din Israel? Lunga voastra serie de umilinte europene nu poate fi compensata cu statistici scoase din context, toata lumea isi aminteste ma.

nu exista nimic mai penibil .. decat un talpanist gretos !!sa ridici in slavi o echipa ca cfr .. pentru 10 puncte , cand respectiva echipa (cfr) .. are umilintele cu famagusta sau dudelange... sa dai ca exemplu meciul maccabi steaua .. unde e adevarat ca steaua a incasat 5 , dar a marcat acasa 4 in inferioritate .. SI S_A CALIFICAT!!.. inseamna sa spui doar jumatati de adevaruri , ca toti talpanistii mizerabili!!

flojo
flojo  •  13 Septembrie 2020, 11:54
Postat de anti.cioban pe 13 Septembrie 2020, 11:39

Penibilule ai uitat cum v-a umilit Ciro pe Olimpico? Dar manita luata acasa de la Sporting? Dar alea 5 de la prapaditii aia din Israel? Lunga voastra serie de umilinte europene nu poate fi compensata cu statistici scoase din context, toata lumea isi aminteste ma.

Penibilitate mai mare decât ce a scris ăla în postare, mai rar! Un *** cu patalama!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (575)
Comentează