FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-2

FC VOLUNTARI - FCSB 2-2 // Greșeala făcută de FCSB care a costat-o victoria cu Voluntari: „Abordare nerealistă”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 14:27

Fostul mijlocaș Nana Falemi a vorbit despre meciul celor de la FCSB cu FC Voluntari, 2-2, și a explicat unde a greșit echipa roș-albastră.

Steaua a avut o abordare nerealistă. La 1-0 trebuia să joace mai pragmatic. Avea o echipă improvizată, nu trebuia se ducă și să atace așa. În plus, s-a apărat destul de rău. La golul de 1-1, jucătorii Stelei au s-a apărat la linia de 16 metri, deși în mod normal stau trei metri în afara careului. Asta a dat posibilitatea lui Armaș să vină și dă dea cu capul de la 10 metri. Dacă era petru metri mai în spate, nu cred că mai dădea gol.

Steaua nu a fost realistă. A jucat contra unei echipe care mereu vine peste adversară, luptă și pune presiune. La 1-0, Steaua trebuia să închidă jocul”, a declarat Nana Falemi la TV Digi Sport.

Citește și:

PROGRAM PLAY-OFF și PLAY-OUT // Iată țintarul etapelor în acest moment: când e FCSB - CFR Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează