FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

Fanii celor de la FCSB vor să boicoteze meciul cu FC Voluntari » Anunțul ferm: „Stăm afară și scandăm împotriva lor”

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2023 18:59 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2023 19:32

FCSB va juca pe terenul lui FC Voluntari, duminică, 12 februarie, dar fanii roș-albaștrilor sunt gata să boicoteze meciul din etapa 25-a din Liga 1.

Prin vocea liderului Gheorghe Mustață, fanii FCSB anunță că au de gând să nu se prezinte la meci. Acesta declară că ilfovenii au stabilit la 70 de lei prețul pe un bilet. Astfel, ultrașii susțin că nu vor intra pe stadion, ci vor sta în fața arenei și vor scanda împotriva primarului din Voluntari, Florentin Pandele.

Și-a găsit echipă la un an și jumătate de la despărțirea de FCSB » MM Stoica l-a ironizat: „Era lent ca lebăda!”
MERCATO
Și-a găsit echipă la un an și jumătate de la despărțirea de FCSB » MM Stoica l-a ironizat: „Era lent ca lebăda!”

Fanii FCSB sunt gata să boicoteze meciul cu FC Voluntari 

„O să stăm afară! Vrem să boicotăm meciul, să stăm în afara stadionului și să scandăm împotriva lui Pandele și Bălănescu (n.r- Bogdan Bălănescu, directorul general al echipei). E inadmisibil! 

La Cluj (n.r. - CFR Cluj - FCSB) biletele pentru oaspeți au fost 20 de lei. Nouă ne cer 70 de lei și ei le dau invitații gratuite oamenilor lor”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit sport.ro. 

Se anunță cel mai tare play-off din Superliga 

Se anunță cel mai tare play-off, dar până la startul părții a doua mai sunt 6 etape. În care mai sunt de jucat însă doar 20% din meciurile directe dintre formațiile de pe zona actuală de play-off. 

Ce va urma e greu de prevăzut, însă poate că cea mai mare relevanță pentru a anticipa cum va arăta play-off-ul e modul în care echipele respective s-au comportat atunci când au jucat între ele pe parcursul sezonului regulat. Farul e cea mai bună și în acest clasament. Are cel mai mare procentaj de puncte (cele câștigate raportate la punctajul maxim), fiindcă nu toate formațiile au același număr de meciuri.  

În schimb, Rapid face un salt de două locuri față de clasamentul general. E pe locul 2, peste CFR, chiar cu un volum de partide superior trupei lui Dan Petrescu. Șocant e nivelul FCSB-ului, care a adunat doar 9 puncte în 8 jocuri. Doar Sepsi e mai slabă!

În care mai sunt de jucat însă doar 20% din meciurile directe dintre formațiile de pe zona actuală de play-off. Ce va urma e greu de prevăzut, însă poate că cea mai mare relevanță pentru a anticipa cum va arăta play-off-ul e modul în care echipele respective s-au comportat atunci când au jucat între ele pe parcursul sezonului regulat. Farul e cea mai bună și în acest clasament. 

Are cel mai mare procentaj de puncte (cele câștigate raportate la punctajul maxim), fiindcă nu toate formațiile au același număr de meciuri.  În schimb, Rapid face un salt de două locuri față de clasamentul general. E pe locul 2, peste CFR, chiar cu un volum de partide superior trupei lui Dan Petrescu. Șocant e nivelul FCSB-ului, care a adunat doar 9 puncte în 8 jocuri. Doar Sepsi e mai slabă!

 VIDEO Totul despre FC Voluntari - FCSB 

Citește și:

FCSB, din nou pe drumuri la un derby din play-off? Arena Națională, închiriată pentru un eveniment religios de Paște

De-asta a luat Tavi „galben”! » GSP lămurește scenele confuze din finalul derby-ului: două motive pentru care Colțescu l-a „suspendat” pe Popescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (74)
valihaita
valihaita  •  10 Februarie 2023, 21:34
Postat de Catalynn..__ pe 08 Februarie 2023, 22:38

L-au înjurat zecesebistii lui, din partea noastră putea sa pună ce preț voia, FC fcsb e echipa lui, e afacerea lui și a familiei, ce treaba avem noi!?

Si voi l-ati injurat , bai !

alexh
alexh  •  10 Februarie 2023, 07:50
Postat de adriann_ pe 09 Februarie 2023, 17:24

Daca striga "MILAAAA SI POMANAAA" CAND TREC SPRE STADION POATE LE DA CIOBANUL SI 10 LEI IN PLUS :))

Voi vorbiți săracilor desființați? De săraci v-au desființat.

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  09 Februarie 2023, 18:18
Postat de Burunicolae69 pe 09 Februarie 2023, 13:16

Ce drk. 10sb-isti se plîng de prețul biletelor,cu Rapid au pus 100 roni și am invadat Voluntariul.Va dau soluția simplu, jiji locuiește aproape de stadion ,mergeți cu colindul și nu uitați că în drumul vostru către stadion să opriți și pe la biserică acolo unde se roagă .

100 LEI LA PELUZA??? ASA MULT? ASTEA SUNT PRETURI DE EUROPA LEAGUE/UCL

Vezi toate comentariile (74)
Comentează