FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB 2-2

FC VOLUNTARI - FCSB 2-2 // FOTO Probleme mari la FCSB! Căpitanul Mihai Pintilii s-a „rupt” după doar 39 de minute și a fost schimbat

Captură TV Telekom Sport +5   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 martie 2019 19:48

Mihai Pintilii (34 de ani) n-a rezistat decât 39 de minute în partida de la FC Voluntari, încheiată 2-2, și a fost înlocuit de Mihai Teja. 

Căpitanul lui FCSB a băgat o alunecare, moment în care a simțit o durere în zona piciorului și a cerut băncii tehnice să fie schimbat. Mihai Teja a reacționat imediat și l-a trimis în teren pe Adrian Stoian, jucător intrat în dizgrația lui Gigi Becali după ultimele evoluții.

După ieșirea lui Pintilii, banderola a ajuns pe brațul lui Lucian Filip.

pintilii alunecare +6 FOTO

Mihai Pintilii a revenit pe teren la mijlocul lunii trecute, după 5 luni și jumătate în care s-a refăcut după ruptura mușchiului femural stâng. Cel mai probabil, accidentarea mijlocașului a recidivat, acesta fiind motivul pentru care a insistat să fie înlocuit în această seară.

6meciuri a jucat Pintilii în acest sezon de Liga 1 pentru FCSB, adunând doar 367 de minute

Vezi și:

FC VOLUNTARI - FCSB // VIDEO+FOTO Jucătorii oaspeților au cerut ofsaid la golul lui Igor Armaș

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
minell73
minell73  •  03 Martie 2019, 09:59

S-a rupt drujbarul fcsb-ului. Pierdere nationala.

albalbastru72
albalbastru72  •  02 Martie 2019, 22:37

Oricum nu mai poate,trage de el saracul dar trebuia sa se retraga demult.Pentru fecesebeaua nu ma intereseaza dar pentru nationala sint benefice accidentarile lui Pintili si Budescu,in felul asta vor avea loc jucatori tineri,de perspectiva,fara babaciuni puturoase.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează