FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

FC Voluntari - FCSB, înfruntare de familie: Mihai Teja a pierdut 5 meciuri din 6 împotriva unchiului Gigi Becali

Articol de , , - Publicat joi, 06 februarie 2020 09:00

FC Voluntari și FCSB joacă azi, de la ora 20:00, într-un meci restanță din Liga 1. Mihai Teja (41 de ani) a pierdut 5 din cele 6 dispute directe cu FCSB, unde patron este Gigi Becali, care îi făcea recent o caracterizare: „E nepotul vărului meu, Virgil”. 

  • FCSB joacă azi, de la 20:00, contra celor de la FC Voluntari, într-un meci restanță. Partida e liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus

FCSB are coșmaruri înaintea restanței de azi, de la Voluntari: nu a câștigat niciodată împotriva formației de la marginea Bucureștiului în confruntările care au avut loc pe arena „Anghel Iordănescu”. Totuși, există și motive pentru care vicecampioana să privească optimistă partida din această seară. Noul antrenor al ilfovenilor are un palmares dezastruos în fața roș-albaștrilor în calitate de antrenor principal. 

Teja a disputat până acum 6 meciuri cu FCSB și a pierdut nu mai puțin de 5 dintre acestea. Singurul succes datează din turul actualului campionat, când Poli Iași a învins-o pe FCSB, într-un joc disputat la Pitești, dar eșecul vicecampioanei a fost cauzat de faptul că au fost menajați mulți jucători, în acea perioadă clubul lui Becali fiind focusat pe parcursul din preliminariile Europa League. 

Pe Teja, fost antrenor la FCSB în prima jumătate a anului 2019, îl leagă o relație de rudenie cu Gigi Becali. Cel care a dezvăluit și a și oferit detalii despre acest lucru a fost chiar patronul vicecampioanei. 

„Mihai este nepotul vărului meu, Virgil. Tatăl lui a fost mandatar pe vremuri. Era capitalist, avea o gogoșerie. Și taică-miu avea gogoșerie. Câștiga 4.000-5.000 de lei pe zi, în condițiile în care salariul lunar la stat era 2.000 de lei. Tata, care era mai în vârstă, i-a iubit mult pe cei din familia lui Teja, pentru că erau oameni vrednici. Tatăl lui Mihai Teja era tovarăș bun cu vărul meu Virgil. Au avut împreună două-trei cofetării.  

Ne cunoaștem familiile de ani și ani, sute de ani. Copilul ăsta a crescut sub ochii mei, sunt prieten cu taică-su. Când e vorba să-l iau la mine, cum să-mi zică mie nu?! Aici e familie, ne cunoaștem, familiile noastre au venit din Albania împreună. La nunți, la botezuri de atâția ani, familia lui cu familia mea au petrecut împreună”, declara Becali în ianuarie 2019. 

Surse autorizate susțin că Teja a fost instalat de Voluntari la intervenția lui Gigi, nașul primarului Florentin Pandele.  

Cele 6 dueluri Teja vs FCSB 

DatăPartidă
februarie 2014 FCSB - U Cluj 2-0
mai 2014 U Cluj - FCSB 0-1
august 2018 Gaz Metan - FCSB 1-3
decembrie 2018 FCSB - Gaz Metan 2-1
august 2019FCSB - Poli Iași 1-2
decembrie 2019 Poli Iași - FCSB 1-2

Raportul antrenorilor tineri împotriva FCSB 

AntrenorVictorii vs. înfângeri
Dan Alexa2-1
Cosmin Contra2-2
Edi Iordănescu3-4
Mihai Teja1-6

„Ne aşteaptă un meci greu, în care trebuie să dăm maximum, la fel cum am făcut şi cu cei de la Clinceni. FCSB este o echipă bună, puternică, se bate la titlu, are jucători de valoare. Eu îi cunosc, mi-a făcut plăcere să lucrez cu ei. Sunt jucători de calitate foarte bună, şi sportivă, şi umană. Dar îmi doresc să luăm punct sau puncte din partida de joi” 
Mihai Teja, antrenor Voluntari 

„Nu ne este frică, îi respectăm, dar noi ne dorim să luăm punct sau puncte. Suntem într-o situaţie foarte grea şi pentru noi fiecare punct contează. Pentru noi, trei puncte cu FCSB înseamnă încredere şi mai mare” 
Mihai Teja, antrenor Voluntari  

În tur, FCSB a făcut cadou punctele 

În startul campionatului, Voluntari a reușit să o bată pe FCSB, într-un meci disputat pe 11 august, la Pitești. La acel moment însă, vicecampioana a luat o decizie cu adevărat uluitoare: primul „11” alcătuit pentru acea confruntare a fost unul șocant, cu Botezatu, Perianu, Șerban și Ardelean printre titulari. Voluntari s-a impus cu 3-1 și acea victorie a fost singura în tot campionatul până la meciul din etapa precedentă, în care a câștigat la Clinceni, scor 2-1.  

Echipa de start a FCSB-ului în acel joc a fost: A. Vlad - Belu, A. Marc, Botezatu, Panțâru - Perianu, Ov. Popescu - Mourinho, Ardelean, S. Șerban - Gikiewicz 

Echipe probabile FC Voluntari - FCSB 

FC Voluntari: 95. V. Cojocaru - 89. Struna, 6. Pașcanu, 3. Armaș, 32. Kocic - 8. I. Gheorghe, 18. De Lucas - 77. Sanoh, 11. Căpățână, 10. Mățan - 70. Simonovski 
Antrenor: Mihai Teja 

FCSB: 34. Bălgrădean - 2. V. Crețu, 17. I. Cristea, 8. L. Filip, 15. Momcilovic - 20. Vână, 26. Oaidă, 27. Olaru - 98. D. Man, 10. Fl. Tănase, 7. Fl. Coman 
Antrenor: Bogdan Vintilă

Match preview FC Voluntari - FCSB 

Citește și: 

Gigi Becali, pârât de FRF la Disciplină » Nu va mai putea să „antreneze” echipa

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
lixandru88
lixandru88  •  06 Februarie 2020, 15:19
Postat de minell73 pe 06 Februarie 2020, 12:40

Ma, cu voluntari chiar nu merge. Singurul blat etern existent, este fcsb-viitorul. Tot mapamondul stie lucrul asta, este vizibil de pe luna. Ca niciodata, nimeni nu a luat vreo masura impotriva lor, asta e altceva.

Ai uitat de Clinceni si de Botosani!

cneius
cneius  •  06 Februarie 2020, 14:22
Postat de minell73 pe 06 Februarie 2020, 12:40

Ma, cu voluntari chiar nu merge. Singurul blat etern existent, este fcsb-viitorul. Tot mapamondul stie lucrul asta, este vizibil de pe luna. Ca niciodata, nimeni nu a luat vreo masura impotriva lor, asta e altceva.

Blat etern Steaua-Viitorul ??? Viitorul i-a suflat doua posibile campionate Stelei asa ca du-te la culcare si nu mai scrie timpenii pe aici

cneius
cneius  •  06 Februarie 2020, 14:19

"Câștiga 4.000-5.000 de lei pe zi" ???????

Vezi toate comentariile (20)
Comentează