FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCU CRAIOVA 1-0

VIDEO + FOTO Voluntari o bate pe FCU Craiova și o ține în afara play-off-ului

FC Voluntari - FCU Craiova +18   FOTO
FC Voluntari - FCU Craiova

Articol de - Publicat vineri, 16 septembrie 2022 19:59 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2022 20:22

Voluntari a învins-o pe FCU Craiova în primul meci al etapei #11 din Liga 1, scor 1-0.

Venită pe cai mari la Voluntari după succesul din derby-ul cu Rapid, FCU Craiova a primit prima lovitură încă din minutul 3. Gabi Iancu a resimțit dureri musculare și a fost înlocuit de Rici Grigore

Voluntari o bate pe FCU Craiova și o ține în afara play-off-ului

Chiar și așa, oltenii au dominat prima parte. Sidibe, lansat excelent de Asamoah, a trimis puțin pe lângă poarta lui Popa.

Și Bauza (23) putea deschide scorul, dar șutul său din interiorul careului a fost lamentabil. Contrar cursului jocului, Voluntariul a deschis scorul. Scos din offside de Duarte, Droppa a șutat la poartă, mingea a trecut de portarul Popa și a fost respinsă de fundașul central portughez. După linia porții însă, iar arbitrul Cojocaru a validat gol pentru ilfoveni. 

Voluntari o bate pe FCU Craiova și o ține în afara play-off-ului
În minutul 45, scos din offside de Duarte, Droppa a șutat la poartă, mingea fiind respinsă de după linia porții de fundașul oltenilor

Repriza secundă a adus o avalanșă a trupei lui Croitoru, prin care Voluntari a trecut cu brio. Bahassa și Bauza nu au putut să-l învingă pe Popa. La una dintre puținele acțiuni ofensive din repriza a doua, Voluntari putea să majoreze scorul. 

+14 FOTO

Rici Grigore l-a faultat în careu pe Rața, dar, de la punctul cu var, Florea a trimis în transversală. Gazdele au mai ratat o ocazie imensă în prelungirile partidei. Lopes, lăsat singur cu portarul de Rața, a trimis lamentabil. S-a terminat 1-0 și FCU Craiova ratează șansa să intre pe loc de play-off.

Voluntari o bate pe FCU Craiova și o ține în afara play-off-ului
Penalty pentru Voluntari, analizat timp de 5 minute de VAR

FC Voluntari - FCU Craiova 1-0

922 de faniau asistat la Voluntari - FCU Craiova

FC Voluntari - FCU Craiova, echipe de start: 

FC Voluntari: Popa - Ricardinho, Armaș, Matricardi - Costin, Aliji, Meleke, Tavares, Rața - Damașcan, Nemec
Rezerve: Paraschiv, Achim, Droppa, Andreș, Marrone, Lopes, N. Popescu, Florea, Andrei
Antrenor: Liviu Ciobotariu 

FCU Craiova: Popa - Negru, Duarte, Papadopoulos, Van Durmen - Achim, Asamoah, - Sidibe, Bauza, Bahassa, Iancu
Rezerve: Gurău, Enache, Paramatti, Grigore, Albu, Baeten, Marquet, Chițu, Ganea
Antrenor: Marius Croitoru

Stadion: „Anghel Iordănescu”, Voluntari 
Arbitru: Adrian Cojocaru / Asistenți: Ciprian Danșa, Marius Badea 
Arbitru VAR: Andrei Moroiță / Arbitru AVAR: Valentin Avram

+14 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

„L-ai terminat dacă îl joci așa” » Basarab Panduru, despre jucătorul pe care Gigi Becali a plătit o avere: „Nu știe fotbal, dar altceva apreciez la el”

Sefer a semnat! „Sunt fericit, este o mândrie să port tricoul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
fratilitau
fratilitau  •  17 Septembrie 2022, 22:57
Postat de observator_federal pe 16 Septembrie 2022, 20:07

Indiferent de rezultatul meciului Universitatea Craiova - Fcsb, echipa lui Dică NU poate urca duminică seara mai sus de locul 13!! Poate coborî însă, în funcție de rezultatele înregistrate de U Cluj-Napoca și Mioveni!!

fc prabusirea neputinta mogosoaia este pe alta pagina, dar duminica seara oierul va umileste din nou....tu nu poti sa intelegi nimic in viata asta. iesi la mogosoaia ba clonache

fratilitau
fratilitau  •  17 Septembrie 2022, 15:44
Postat de 10iul73 pe 16 Septembrie 2022, 23:08

Ai dreptate pana la aia cu partidul, ai..aveti voi in cap...Univ Craiova exista si se numesti CSU Ctaiova echipa orasului,vezi ca nu am facut politica si platesc cam 7000 de euroi la stat,angajati,etc..pe luna.Vrajala cu partidul nu mai merge..rest,seara buna!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

koukourigou
koukourigou  •  17 Septembrie 2022, 10:22

Un meci jenant pentru toata lumea. Ceva se intampla din moment de jucatorii incep sa se accidenteze foarte usor. Inseamna ca nu le place antrenorul pentru ca ii pune la treaba. Jenant si Mititelu cand o ia razna ca are lot de primii 6. Fara nicio ezitare as da afara jumatate din echipa incepand cu Sidibe, Baalassa, r Grigore, Chitu, Ganea, r Negru, Marquess, Baeten, Enache si mai sunt vreo doi. Ieri jucatorii FCU au fost jenanti in frunte cu Bauza. FCVoluntari jenanti ca au tras de timp in fata unei echipe fara valoare. Arbitrul a fluerat pentru Pandele, eu cred ca a fost un pui de penalty cand a fost busculat Baeten, plus ca a tolerat intrari dure contra FCU, fara cartonase. Voluntari trebuia sa termine meciul in 9 oameni. Dar toti sunt montati contra FCU pentru ca Mititelu e prost si nu tace din gura. Pacat de banii pe care i-a cheltuit. Unde nu-i minte ...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează