FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - GAZ METAN

FC VOLUNTARI - GAZ METAN 0-3 // VIDEO Edi Iordănescu a revenit cu o victorie categorică pe banca lui Gaz Metan: 3-0 cu Voluntari!

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2019 18:00

Gaz Metan Mediaș s-a impus cu scorul de 3-0 în fața celor de la FC Voluntari, în cadrul etapei a șasea din Liga 1.

Cu Edward Iordănescu revenit pe banca tehnică după problemele de sănătate acuzate, medieșenii au reușit să scoată toate cele trei puncte din deplasarea de la Voluntari. 

Cardoso a deschis scorul în minutul 28, iar, înainte de pauză, Gazul s-a distanțat prin reușita lui Velisar.

La scurt timp de la începerea reprizei secunde, oaspeții au marcat pentru 3-0 prin Buș, care a stabilit și scorul acestei întâlniri. 

Astfel, Gaz Metan a ajuns la 3 puncte de primul loc și rămâne neînvinsă după șase runde, 3 victorii și 3 egaluri. De cealaltă parte, FC Voluntari rămâne pe locul 10, cu doar patru puncte. 

FC Voluntari - Gaz Metan 0-3

Echipele de start:

FC Voluntari: Mitrev - Ricardinho, Balaur, Armaș, A. Vlad - Căpățână, Gorobsov, I. Gheorghe - C. Costin, C. Țâră, G. Deac 
Rezerve: Râmniceanu, Kocic, Laidouni, V. Mihalcea, Popadiuc, Rodriguez, Harrer
Antrenor: Cristiano Bergodi

Gaz Metan Mediaș: Pleșca - Romeo, M. Constantin, Larie, Velisar - Droppa, Fofana, Olaru - Fernandes, S. Buș, Cardoso
Rezerve: Batista, Sanoh, Drăghici, Trif, Roșu, Popa, Chamed
Antrenor: Edward Iordănescu

Arbitru: Cătălin Popa / A1: Valentin Avram / A2: Laszlo Bucsi / Observator: Augustus Constantin
Stadion: „Anghel Iordănescu”, Voluntari 

FC Voluntari abordează partida cu un moral excelent după succesul entuziasmant reușit etapa trecută cu FCSB, scor 3-1. A fost abia prima victorie a echipei lui Bergodi în acest sezon, una care a venit însă în cel mai bun moment. 

De partea cealaltă, Gaz Metan încearcă să rămână neînvinsă în aceest campionat. Medieșenii au nouă puncte în 5 meciuri și caută rezultatul care să-i mențină în zona locurilor de play-off.

Revine Edward Iordănescu

Ardelenii îl vor avea pe bancă, după 4 etape de pauză forțată, pe antrenorul Edward Iordănescu, cel care a fost internat pentru efectuarea unui set amănunțit de analize la inimă. 

„Am fost într-o situație în care am preferat să păstrez o anumită intimitate. S-au făcut unele speculații și vreau să clarific lipsa mea de la echipă. Au fost unele probleme personale care datau de aproximativ 4 luni, deci încă din sezonul trecut. Am sperat că le pot ține sub control, dar lucrurile nu s-au dus în direcția în care ne-am fi dorit cu toții. Am ajuns să am o stare care să nu mă ajute să fiu la 100% în activitatea echipei.

Partea bună e că m-am liniștit din punct de vedere mental. Mi se recomandase o perioadă mai lungă de liniște, dar important e că suntem din nou împreună. Momentan, situația mea e una ok, o să încerc să am mai multă grijă la modul în care îmi organizez programul”, a declarat Edward Iordănescu, la conferința de presă de dinainte de meci.

Vezi și: 

VIDEO Edward Iordănescu revine pe bancă, după problemele delicate cu care s-a confruntat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  19 August 2019, 20:27

Sa-i tragem o batuta si Fcsb-ului si suntem in grafic! Hai Gazu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează