FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

FOTO FC Voluntari a semnat cu Nike! Cum arată echipamentele pentru sezonul următor

FC Voluntari și-a prezentat astăzi echipamentele pentru sezonul următor. Ilfovenii au și un sponsor tehnic nou, colosul american Nike. +6   FOTO
FC Voluntari și-a prezentat astăzi echipamentele pentru sezonul următor. Ilfovenii au și un sponsor tehnic nou, colosul american Nike.

Articol de - Publicat marti, 13 iulie 2021 17:19 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 17:40

FC Voluntari și-a prezentat astăzi echipamentele pentru sezonul următor. Ilfovenii au și un sponsor tehnic nou, colosul american Nike. 

FC Voluntari a semnat un contract valabil două sezoane cu sponsorul tehnic Nike. Odată cu acest parteneriat, clubul ilfovean și-a schimbat din temelii imaginea. 

Cele două rânduri de echipamente următorul campionat sunt realizate din materiale reciclabile, cu o țesătură specială, care ajută la reglarea temperaturii. Tricourile de acasă sunt bleu, iar cele din deplasare aurii, după cum le-a prezentat Bogdan Bălănescu, președintele clubului. 

+2 FOTO

Tricoul mov și cel galben reprezintă echipamentele portarilor. Celelalte două sunt tricourile de joc pentru sezonul 2021/2022

FC Voluntari a semnat cu Nike

„Suntem onorați că cei de la Nike au ales să își asocieze imaginea cu noi. După cum ați observat cu noua siglă și noile culori, s-a lucrat foarte mult la acest parteneriat. Ne-am dorit foarte mult să ne aosciem imaginea cu cel mai puternic sponsor tehnic din România, dar și din lume. 

Sunt două rânduri noi de echipamente, cel de acasă este bleu, și cel auriu, gold, de deplasare. Avem ca obiective să nu mai trăim emoțiile din sezoanele precedente și, de ce nu, să accedem în play-off. 

Totodată, ne dorim o colaborare pe termen lung, nu doar pentru cei doi ani de contract semnați. Sper ca cei de la Nike să fie mulțumiți de performanța sportivă”, a spus Bogdan Bălănescu, într-o conferință de presă. 

VIDEO FC Botoșani - FCSB, meciul care deschide noul sezon din Liga 1

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Țeapa verii în Liga 1! Vedeta echipei a spus că pleacă să se însoare și nu mai vrea să revină în România

EXCLUSIV Pariul lui Gigi Becali pentru noul sezon la FCSB: „E mai tare decât Octavian Popescu!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează