FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - PETROLUL 2-2

Eliminat după ce a împins arbitrul! 2 galbene în 2 minute în Superligă

Adam Nemec l-a împins pe Iulian Călin // foto: captură Orange Sport +11   FOTO
Adam Nemec l-a împins pe Iulian Călin // foto: captură Orange Sport

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 22:22 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 23:16

Adam Nemec (37 de ani) a văzut cartonașul galben de două ori în mai puțin de două minute și a fost, astfel, eliminat în FC Voluntari - Petrolul 2-2! Al doilea avertisment a venit, însă, după înlocuirea slovacului, astfel că ilfovenii nu au rămas cu om în minus.

Primul „galben” primit de Nemec a venit în minutul 73, atunci când jucătorul lui FC Voluntari l-a oprit pe „centralul” Sorin Costreie undeva la mijlocul terenului, pentru a-i cere socoteală cu privire la câteva dintre deciziile acestuia.

La doar un minut distanță, antrenorul Liviu Ciobotariu a decis să-l înlocuiască pe Nemec cu Andrei Dumiter. Slovacul a continuat să fie extrem de nervos, a ieșit de pe teren bombănind și l-a împins ușor pe arbitrul de rezervă, Iulian Călin, care ținea în mâini tabela de schimbări.

+7 FOTO

Adam Nemec, eliminat după ce a împins arbitrul în FC Voluntari - Petrolul

Stupefiat de gestul fotbalistului, Iulian Călin i-a atras atenția imediat „centralului” Sorin Costreie. Acesta a venit la marginea terenului și i-a arătat al doilea „galben” lui Nemec, apoi, implicit, cartonașul roșu!

+7 FOTO

Nemec nu a primit bine decizia, a continuat să vocifereze, dar degeaba. Eliminat, va fi suspendat pentru cel puțin un meci.

Partea bună pentru gazde este că Nemec fusese deja înlocuit în momentul eliminării, astfel că Voluntari n-a fost nevoită să evolueze în inferioritate numerică în ultimele aproximativ 20 de minute.

Așa ajungem. Lasă că e bine, că la asta ajungem. Ajungeți să vă împingă jucătorii, să vă dea și una pe teren până la urmă. Uite unde s-a ajuns! Ce e asta, să împingi arbitrul?

- Basarab Panduru, la Orange Sport

Mi se pare extrem de grav ce face Nemec.

- Dan Udrea, redactor-șef GSP, moderator Orange Sport

Citește și: 

Penalty contestat puternic în FC Voluntari - Petrolul: ploieștenii au egalat după o simulare! Irobiso ar fi trebuit eliminat

MM acuză o CONSPIRAȚIE: „N-ar da bine pentru FRF ca FCSB să câștige campionatul!” + Reclamă alte 3 faze de arbitraj cu Rapid: „Penalty evident!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
ccristian0
ccristian0  •  25 Aprilie 2023, 09:20

La cum a arbitrat centralul sa se bucure ca nu le-a dat Nemec si cateva suturi in dos!

Mazavalt
Mazavalt  •  25 Aprilie 2023, 00:45

Calin: - Tatiii, ma impins.... Ma doale Costreie : - Da sa pupe tati si trece La asta s-a ajuns in fotbal. Parca vad o telenovela proasta. *** *** ***////***>>>>***.... Si stai sa vedeti ce vine. Viitorul "suna bine"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stefan56
stefan56  •  24 Aprilie 2023, 23:21

Mai udrea si pandi voi provocati jucatorii sunteti niste ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează