FOTBAL  »  Superliga  »  SITUAȚIE

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Pierdere grea pentru contracandidata lui Dinamo: fotbalistul n-a venit în cantonament și caută despărțirea

Runar Sigurjonsson, în centru // foto: Imago Images
Runar Sigurjonsson, în centru // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 12:00 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 15:45

FC Voluntari l-ar putea pierde iarna aceasta pe Runar Mar Sigurjonsson, 33 de ani, unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din lotul ilfovenilor. Islandezul nu și-a făcut apariția la reunire, nu-i prezent nici în cantonamentul din Antalya, iar șansele de a mai continua în România nu-s foarte mari în acest moment. 

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

Implicată în lupta pentru evitarea retrogradării, Voluntariul e pe cale să bifeze o pierdere de calibru. 

Printre cei mai experimentați fotbaliști din lot, mijlocașul central Runar Sigurjonsson n-ar mai dori să continue în Ilfov și, acest sens, le-a transmis deja celor din club intențiile sale, au aflat sursele Gazetei. De altfel, el nici n-a mai făcut deplasarea alături de lotul lui Poenaru în stagiul de pregătire din Turcia.

Pe cale de dispariție în România » Cum arată antrenamentele lui Sepsi sub Bernd Storck: neamțul, din altă ligă + cum și-a pedepsit jucătorii
SEPSI
Pe cale de dispariție în România » Cum arată antrenamentele lui Sepsi sub Bernd Storck: neamțul, din altă ligă + cum și-a pedepsit jucătorii

FC Voluntari poate rămâne fără Sigurjonsson 

Părțile au discutat în ultimele zile condițiile unei posibile despărțiri, iar o decizie finală va fi luată de comun acord în perioada următoare. Mijlocașul central evoluează în tricoul Voluntariului de anul trecut, iar în actuala stagiune a bifat 13 apariții și două goluri.

Sigurjonsson a fost indisponibil o bună parte din toamna lui 2023, acesta reintrând în circuit în decembrie. A evoluat în ultimele patru meciuri ale Voluntariului din anul recent încheiat, bifând un assist în victoria cu Rapid din Giulești.

Pierdere grea pentru contracandidata lui Dinamo: fotbalistul n-a venit în cantonament și caută despărțirea
Runar Sigurjonsson // foto: Instagram @ runarmar

FOTO. FC Voluntari a bifat primul antrenament al zilei

+31 FOTO

Fără Sigurjonsson, dar cu Andrei Ciobanu

Dacă viitorul islandezului la Voluntari e în dubiu, ocupanta locului 13 din Superligă și-a asigurat serviciile lui Andrei Ciobanu, fost la Rapid și Viitorul, ultima oară la Politehnica Iași. Mijlocașul de 25 de ani a semnat pe doi ani cu formația ilfoveană. Astăzi, s-a pregătit separat de restul colegilor, e încă în urmă cu pregătirea fizică. 

Pierdere grea pentru contracandidata lui Dinamo: fotbalistul n-a venit în cantonament și caută despărțirea
Andrei Ciobanu, la antrenamentul de azi al ilfovenilor

Dirijați de Ilie Poenaru și Marin Dună, fotbaliștii Voluntariului au bifat primul antrenament al zilei în jurul orei 11:00, pe terenurile complexului Fanatic din Antalya. Sâmbătă, ar urma să dispute primul amical al stagiului, în compania lui MTK Budapesta.

Runar Mar Sigurjonsson: „Există o lipsă de disciplină, în special la jucătorii români tineri”

Într-un interviu acordat Gazetei în octombrie, islandezul, fost campion cu CFR Cluj, vorbea despre mentalitățile din fotbalul românesc:

N-aș spune că urăsc ceva la români. Aș spune că există o lipsă de disciplină, în special la jucătorii tineri. Dacă ar fi să ne uităm la ultimii 15 ani, nu s-au mai produs jucători. Trebuie să produceți cât mai mulți tineri care să joace în campionatele de afară, doar așa veți putea crește! 

Spre exemplu, când eram în Elveția, exista o disciplină germană asupra jucătorilor la nivel de mentalitate și așa au început să se dezvolte. De asta cred că are nevoie fotbalul românesc. 

Am bătut cam toată țara ca fotbalist, mereu am fost într-o călătorie, dar n-am apucat să văd orașele. Drumul meu era la hotel, apoi meci și înapoi acasă. În zona Pipera găsesc tot ceea ce am nevoie și îmi este de ajuns. 

- Runar Mar Sigurjonsson, în interviul acordat Gazetei în octombrie

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Echipa care trage la play-off în Superliga n-a renunțat la visul de a „fura” un jucător de la FCSB » În ce stadiu sunt negocierile

Rapid a întrerupt împrumutul în plin sezon și l-a transferat la alt club din Superligă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează