FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - SEPSI 0-0

FC VOLUNTARI - SEPSI 0-0 // Csaba Laszlo, după primul meci pe banca lui Sepsi: „Dacă spune cineva că am jucat bine e o minciună” + Ce spune despre transferul lui Florin Ștefan

FC VOLUNTARI - SEPSI 0-0 // Csaba Laszlo a debutat pe banca lui Sepsi
FC VOLUNTARI - SEPSI 0-0 // Csaba Laszlo a debutat pe banca lui Sepsi

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 20:58

Csaba Laszlo (55 de ani), noul antrenor al lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a debutat cu o remiză pe banca covăsnenilor, scor 0-0, cu FC Voluntari.

Vezi AICI desfășurarea partidei

„Cu rezultatul am fost mulțumit, pentru că eu cred că dacă iei un punct, acesta este valoros. Nu a fost un meci bun, nici pentru noi, nici pentru Voluntari. Dacă spune cineva că am jucat bine e o minciună. Nu sunt mulțumit de joc. 

Trebuie să îmi felicit jucătorii, pentru că am jucat cu copii. Uite că eu nu am frică să joc cu băieți tineri”, a spus Csaba Laszlo, la TV Digi Sport.

FCSB să scoată banii pentru Florin Ștefan!

În ceea ce privește interesul patronului FCSB pentru fundașul Florin Ștefan (23 de ani), Csaba Laszlo îl îndeamnă pe Gigi Becali să plătească suma dorită de către conducerea clubului covăsnean, 1 milion de euro.

„Este un business. Eu cred că Ștefan este un jucător foarte bun, are mintea unde trebuie și dacă joacă foarte bine pentru Sepsi, poate că FCSB se va gândi să dea mai mult”, a spus Csaba Laszlo, la TV Digi Sport.

Gigi Becali a declarat că nu este dispus să plătească mai mult de 500.000 de euro în schimbul lui Florin Ștefan.

„Sunt 90 de minute și putem să facem o treabă bună dacă suntem concentrați. Nu suntem favoriți, FCSB e favorită, dar am mai jucat cu echipe care au fost favorite și care nu au reușit să câștige”
Csaba Laszlo despre meciul cu CFR

VEZI ȘI:

FC VOLUNTARI - SEPSI // FOTO UPS! UPS! Gafă comisă chiar de la primul meci » Cum și-a enervat LPF noul sponsor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează