LIGA 1  ·  FC VOLUNTARI - SEPSI 4-2

FC VOLUNTARI - SEPSI 4-2 // Eugen Neagoe, necruțător după eșecul cu ultima clasată: „Ce am făcut noi este jenant! Așa, n-avem șanse cu Dinamo”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Duminica, 03 Februarie

FC Voluntari s-a impus în fața lui Sepsi OSK, scor 4-2. Eugen Neagoe, antrenorul oaspeților, nu și-a menajat jucătorii.

„Am tratat jocul cu superficialitate şi am crezut că putem câştiga doar dacă ne prezentăm aici. Felicit Voluntariul. Ce am făcut noi este jenant. Sunt foarte dezamăgit în primul rând de atitudine. Am jucat fără implicare, fără agresivitate, n-am avut aceeaşi atitudine de până acum.

Suntem încă în grafic, dar atitudinea mă face să fiu dezamăgit. Le-am atras atenţia în fiecare zi, mai ales că Voluntari nu e o echipă slabă, are jucători buni.

Din păcate, am avut dreptate. Fazele fixe le-am tratat cu lejeritate, ceea ce s-a întâmplat e normal. Adversarul a avut atitudine, a fost agresiv şi a meritat victoria. Nu am fost concentraţi nici măcar pe faza de atac. Fotbalul, când nu eşti corect cu el, te pedepseşte.

Dacă tratăm meciul cu Dinamo la fel, nu avem nicio şansă, chiar dacă Dinamo e unde e şi a schimbat mulţi jucători”, a declarat Eugen Neagoe la TV Telekom Sport.

„Tandia e un jucător valoros, a fost şi este curtat, dar el trebuie să se gândească la ce are de făcut la noi”Eugen Neagoe

Vezi și: 

FC VOLUNTARI - SEPSI 4-2 // Ioan Andone, surprins de o rivală din Liga 1: „Nu mă așteptam!” » Ce spune despre DinamoA adunat 2 miliarde ‎$ din droguri! Incredibil ce și-a făcut la față traficantul ca să nu fie găsit de poliție

Libertatea

Comentarii (1)

bazinga  •  03 Februarie 2019, 21:19

Ar fi culmea sa-i salveze Bergodi pe ratatii astia de la Voluntari!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1