FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

VIDEO CU FAZA Cum s-a marcat cel mai ciudat gol din acest sezon al Superligii: gafă incredibilă după „indicația” unui coleg! „A fost greșeala mea, îmi asum!”

Voluntari- Sepsi/ Foto: Cristi Preda
Voluntari- Sepsi/ Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 20:16 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 20:36

Sepsi a câștigat partida din deplasare cu Voluntari, scor 2-0, grație golurilor marcate de Marius Ștefănescu și Pavol Safranko. Atacantul covăsnenilor a deschis scorul, în minutul 5, după ce a speculat o greșeală de comunicare în apărarea ilfovenilor.

Paz, fundașul lui Voluntari, a lăsat mingea să treacă după ce a auzit „las-o”, iar Marius Ștefănescu a profitat de situație și l-a învins pe portarul ilfovenilor, Jesus Fernandez, ieșit cu întârziere. cel care a strigat „las-o” a fost colegul Radu Boboc, care se afla la mijlocul terenului!

FC Botoșani a luat o decizie severă! Doi fotbaliști EXCLUȘI: „Până la finalizarea anchetei, sunt suspendați!”
FC BOTOȘANI
FC Botoșani a luat o decizie severă! Doi fotbaliști EXCLUȘI: „Până la finalizarea anchetei, sunt suspendați!”

Marius Ștefănescu: „Mă bucur că am speculat”

Marius Ștefănescu a vorbit după meci despre momentul deschiderii scorului: „Cred că portarul a zis «las-o» și mi-am dat seama că fundașul de la Voluntari va lăsa mingea să treacă. Mă bucur că am speculat”.

Radu Boboc: „A fost greșeala mea, îmi asum”

Autorul „indicației” care a dus la deschiderea scorului, Radu Boboc (24 de ani), și-a recunoscut greșeala la finalul partidei. 

Radu Boboc a dezvăluit că el a creat confuzia în apărarea ilfoveană în momentul deschiderii scorului: „A fost greșeala mea, îmi asum. Am crezut că e singur, portarul s-a retras și a ieșit gol. Ei dintr-o ocazie au dat gol, noi din atâtea nu am reușit. Trebuie să încercăm să marcăm, avem ocazii clare, dar dacă n-o bagi în poartă, nu ai cum să câștigi un meci”. 

Vezi și alte știri:

Trei dintre granzii Superligii intră în rând cu marile echipe din Anglia » Gazeta dezvăluie ce presupune întreg procesul și ce beneficii vor avea fotbaliștii și cluburile

Anunț-șoc al finanțatorului din Superligă: „Mă aliez cu Pițurcă! Investitor la Steaua? Sună interesant!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
parpalache
parpalache  •  28 Octombrie 2023, 08:57

Fugi bah boboace d-aci,cu „texte”d-astea!S-a vazut din avion ca ați trântit meciul!

Nini
Nini  •  27 Octombrie 2023, 22:55

A câștigat echipa care are antrenor. Voluntari deși cu aceeași jucători din anul trecut nu mai are o concepție clară de joc,fiecare jucător joacă parcă pentru el

Nagyvagany
Nagyvagany  •  27 Octombrie 2023, 21:21

A fost a treia ocazie din care s-a dat primul gol, nu primul cum afirma dl. Boboc. Nu cred ca Voluntari avea mai multe ocazii decat Sepsi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează