FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - SEPSI

FOTO FC Voluntari - Sepsi 0-2 » Superman Ștefănescu. Covăsnenii dau semne de revenire: a doua victorie la rând

Superman Ștefănescu a decis meciul de la Voluntari / foto: Cristi Preda +15   FOTO
Superman Ștefănescu a decis meciul de la Voluntari / foto: Cristi Preda

Articol de , , - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 16:36 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 20:38

Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Voluntari, din etapa #14 a Superligii. Sepsi se apropie de locurile de play-off după cea de-a doua victorie consecutivă din campionat.

Programul complet al etapei #14

Cronică GSP, după Voluntari - Sepsi 0-2: Superman Ștefănescu

Marius Ștefănescu a fost eroul lui Sepsi în disputa cu Voluntari, reușind un gol și o pasă de gol.

După ce și-a șters seria neagră de 6 înfrângeri consecutive odată cu victoria în fața Botoșaniului lui Alexa, Liviu Ciobotariu a revenit la fosta echipă. Sub ochii selecționerului Edi Iordănescu, Ștefănescu a vrut să facă o figură frumoasă și a încercat să-l surprindă cu un șut de la distanță pe Jesus Fernandez, dar portarul gazdelor a fost la post (4).

Un minut mai târziu, vedeta covăsnenilor a profitat de o mare eroare a lui Paz, care a lăsat inexplicabil mingea să cadă în spatele lui, iar portarul Jesus a ieșit inoportun, și a deschis scorul (5).

Trezită din beția unui rezultat mincinos cu FCSB, Voluntari s-a avântat spre poarta lui Niczuly. Carnat și Dumiter au tratat superficial două șanse, iar la cabine Sepsi a intrat cu avantaj.

Voluntari- Sepsi/ Foto: Cristi Preda
Voluntari- Sepsi/ Foto: Cristi Preda
Voluntari- Sepsi/ Foto: Cristi Preda
Voluntari- Sepsi/ Foto: Cristi Preda
Voluntari- Sepsi/ Foto: Cristi Preda
+11 FOTO

Ștefănescu a pus-o-n ramă

Reveniți în actul secund, băieții lui Poenaru au trecut de la extaz la agonie la reușita lui Dumiter. Inițial, golul a fost acordat, dar, atenționat de la VAR după un ofsaid milimetric la atacantul gazdelor, Mladinovici a schimbat decizia după 5 minute. 

Ceva mai liniștiți, cei de la Sepsi au dat lovitura prin golul lui Safranko, la care a pasat decisiv Ștefănescu. Safranko nu s-a bucurat în urma reușitei, susținând că n-a atins mingea, însă în raportul de joc a fost trecut ca marcator.

Gazdele au mai avut o șansă importantă, câteva minute mai târziu, prin Florea. Atacantul a transformat o lovitură liberă de la peste 20 de metri care a prins transversala (80). În urma acestui succes, covăsnenii urcă temporar pe locul 8, în timp ce Voluntari cade pe locul 13.

FC Voluntari - Sepsi Sf. Gheorghe 0-2

Au marcat: Ștefănescu '6, Safranko '76

  • 430 de spectatori sunt prezenți la acest meci. Cifra este oficială
  • Reușita lui Dumiter din minutul 55 a fost anulată de VAR pe motiv de ofsaid. Analiza VAR a durat mai bine de 5 minute.
  • Fază controversată chiar sub ochii lui Vassaras . Ninaj l-a lovit cu cotul în cap pe Dumiter în careu, în minutul 17, dar nici arbitrul central, nici VAR-ul n-au intervenit.
  • Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, este prezent la meci. Italianul a venit să-și vadă la treabă cele două foste echipe care se duelează în această seară. Rapid se va deplasa la Sepsi în prima etapă a returului din Superligă.
FC Voluntari -  Sepsi 0-2 » Superman Ștefănescu. Covăsnenii dau semne de revenire: a doua victorie la rând
Cristiano Bergodi la meciul Voluntari - Sepsi / Foto: GSP
  • Kyros Vassaras, șeful CCA, este prezent la meci
FC Voluntari -  Sepsi 0-2 » Superman Ștefănescu. Covăsnenii dau semne de revenire: a doua victorie la rând
Kyros Vassaras la meciul Voluntari - Sepsi / Foto: GSP
  • La partida de la Voluntari este prezent și selecționerul României, Edward Iordănescu.
Voluntari- Sepsi/ Foto: Cristi Preda
Voluntari- Sepsi/ Foto: Cristi Preda
Voluntari- Sepsi/ Foto: Cristi Preda
Voluntari- Sepsi/ Foto: Cristi Preda
Voluntari- Sepsi/ Foto: Cristi Preda
+11 FOTO

FC Voluntari - Sepsi Sf. Gheorghe, echipele de start:

FC VOLUNTARI (3-5-2): J. Fernandez - Ricardinho, Paz, Armaș (cpt.) - Boboc, Rață, Crepulja, D. Andrei, Carnat - Nemec, Dumiter
Rezerve: Vâlceanu - Matricardi, Răduț, Cocian, A. Niță, D. Florea, R. Popescu, Droppa, Voican
Antrenor: Ilie Poenaru 

SEPSI (4-2-3-1): Niczuly (cpt.) - Oroian, D. Ciobotariu, Kecskes, Fl. Ștefan - J. Rodriguez, Ninaj - Aganovic, Alimi, Ștefănescu - Debeljuh
Rezerve: D. Moldovan - Bălașa, Kallaku, Rența, C. Matei, I. Gheorghe, R. Varga, Damașcan, Safranko
Antrenor: Liviu Ciobotariu 

Stadion: „Anghel Iordănescu”, Voluntari 
Arbitru: Horia Mladinovici / Asistenți: Bogdan Gheorghe și Cosmin Vatamanu 
Arbitru VAR: Iulian Călin / Arbitru AVAR: Romică Bîrdeș

VIDEO: Cele mai interesante informații și statistici înainte de Voluntari - Sepsi

  • FC Voluntari şi Sepsi OSK s-au mai întâlnit de 16 ori în principala competiţie internă, de şapte ori s-au impus gazdele din această rundă, de două ori au câştigat covăsnenii, iar alte şapte partide s-au terminat la egalitate
  • Prima confruntare a avut loc pe 10 septembrie 2017, Sepsi OSK-FC Voluntari 0-3, meci jucat pe arena Tineretului din Braşov. Toate cele 3 goluri au fost înscrise în ultimele 30 de minute de Alexandru Tudorie
  • Întâiul succes din contul covăsnenilor s-a înregistrat pe 12 mai 2018, FC Voluntari-Sepsi OSK 1-2 (L. Marinescu / Y. Hamed, I. Fulop)
  • Cele mai multe goluri s-au înscris pe 3 februarie 2019, FC Voluntari-Sepsi OSK 4-2
  • Cea mai recentă întâlnire directă din campionat: 9 decembrie 2022, Sepsi OSK-FC Voluntari 1-1, marcatori Alexandru Tudorie, respectiv Adam Nemec
  • Partida va fi una specială pentru Liviu Ciobotariu, cel care a antrenat formaţia ilfoveană din mai 2021 până în iunie 2023, reuşind cea mai bună clasare în SuperLiga României din istoria grupării din Voluntari, locul 4 la finele stagiunii 2021/2022.

Liviu Ciobotariu, înainte de FC Voluntari - Sepsi 

Cunosc foarte bine echipa FC Voluntari, cunosc bine jucătorii și spiritul lor, i-am pregătit doi ani. Sunt foarte greu de învins, în special pe teren propriu. Faptul că nu au primit gol în ultimele 4 etape spune multe. Dar noi suntem foarte motivați, ne dorim foarte mult să câștigăm, avem nevoie de puncte. Mergem la Voluntari să câștigăm!

Cred că echipa s-a descătușat după ultima victorie, mai ales că am reușit să marcăm 5 goluri. Am scăpat de acel blocaj mental. Cred că deja există un restart, va trebui să avem evoluțiile din începutul sezonului. Suntem o echipă cu jucători maturi, tehnici, cu calitate

- Liviu Ciobotariu, antrenor Sepsi 

Citește și alte știri din Superligă: 

Gică Hagi nu face concesii: „De asta am întârziat puțin la interviu!”
Farul - UTA
Gică Hagi nu face concesii: „De asta am întârziat puțin la interviu!”
Mircea Rednic, declarații curajoase după ce a încurcat campioana »  Își laudă un jucător: „E cel mai bun din campionat la ora actuală!”
FARUL - UTA 2-2
Mircea Rednic, declarații curajoase după ce a încurcat campioana » Își laudă un jucător: „E cel mai bun din campionat la ora actuală!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
chepandy777
chepandy777  •  28 Octombrie 2023, 15:51

Golul 2 e tot al lui Stefanescu, orbii de arbitri ce fac acolo, numara ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  27 Octombrie 2023, 20:23

uitat-va ce ne informează autorul...covasnenii dau semne de revenire..a doua victorie la rand.... sunt doar semne ?...hahaha

tarnaveanu
tarnaveanu  •  27 Octombrie 2023, 20:11

Cât mai rezistă Poenaru? Acum o săptămână aflam că Ciobotariu e ca și demis și vine în locul lui ... Numai șușe, bârfe, speculații, fitile. Un ziar serios anunță când e schimbat antrenorul și cu cine, nu face bursa zvonurilor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close