FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - SEPSI

FC VOLUNTARI - SEPSI // VIDEO + FOTO Fază imposibilă! Gol acordat „pe încredere” în meciul de la Voluntari

Captură Telekom Sport +6   FOTO
Captură Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 17:49

FC VOLUNTARI - SEPSI // FC Voluntari a marcat de două ori în prima repriză cu Sepsi Sfântu Gheorghe, meci terminat până la urmă cu victoria gazdelor, 4-2.

A doua reușită, cea semnată de Ionuț Balaur, este însă una controversată.

În minutul 36, voleul lui Balaur din interiorul careului a fost respins de Moura cu un ultim efort de pe linia porții.

Arbitrul Iulian Călin n-a avut nicio reținere în a acorda golul ilfovenilor, deși nici măcar reluările nu lămuresc dacă mingea a apucat să intre în poartă cu toată circumferința!

Pe reluări se poate vedea, în schimb, că mingea pare să fie respinsă cu mâna de Moura, așadar s-ar fi putut acorda un penalty.

VEZI AICI VIDEO CU FAZA

Probabil tehnologia „goal-line”, pe care doar LPF o poate implementa, ar fi putut elucida misterul.

CITEȘTE ȘI:

FOTO + VIDEO Golul care-l poate face pe Becali să se răzgândească! Tandia, reușită spectaculoasă la Voluntari

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
whiteredarad
whiteredarad  •  04 Februarie 2019, 10:06

Ati ales "smechereste" poza, in poza se vede limpede ca "stop cadru-ul" are mingea in aer, nu pe gazon, unde s-ar fi vazut pozitia fata de linia portii. A fost gol, fapt dovedit de reluarile tv, desi faza ramane contriversata, mai alews prin decizia arbitrului central, care nu avea cum sa vada precis faza, dar a dat gol imediat, fara consultari.

wba33
wba33  •  03 Februarie 2019, 18:23
Postat de lapusneanul pe 03 Februarie 2019, 18:20

nu asa ca esti fecesebist ?...hahaha....a fost gol VALABiIL...cand a respins moura PRIMA DATA, mingea trecuse linia portii..

Suferiti de vreo boala de vi se pare ca toti care au o parere sunt fecesebisti ? Nu. nu sunt, sustin o echipa nou-promovata.

lapusneanul
lapusneanul  •  03 Februarie 2019, 18:20
Postat de wba33 pe 03 Februarie 2019, 18:14

***. Anul asta nu mai scapa de retrogradare. Nici voluntari nici chiajna. Sa nu uitam cum i au retrogradat pe cei de la poli...in ultima etapa...cu un penalty inventat.

nu asa ca esti fecesebist ?...hahaha....a fost gol VALABiIL...cand a respins moura PRIMA DATA, mingea trecuse linia portii..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează