FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FC Voluntari și-a schimbat banca tehnică! Au trecut pe la Dinamo și Steaua, iar acum vin să-i salveze pe ilfoveni de la retrogradare

Articol de - Publicat marti, 06 octombrie 2015 19:25

Perioada de interimat a lui Mircea Rădulescu pe banca lui FC Voluntari a luat sfîrșit. Deși îl urmăreau pe Leo Grozavu, șefii clubului au ajuns la un acord cu Gigi Mulțescu.

Antrenorul de 63 de ani era liber de contract după ce a plecat de la Al Ittifaq în iunie 2015, anunță Digi.

Mulțescu va conduce mîine dimineață primul antrenament la noua sa echipă.

Va fi ajutat și de turcul Yuksel Yesilova, care a fost și la Steaua, iar antrenor cu portarii va fi Cătălin Mulțescu, fiul antrenorului.

"Acum am plecat de la discuțiile cu ei. Ne-am înțeles. Cu siguranță îi voi pune pe picioare. Sperăm să facem cît mai multe puncte și să urcăm în clasament", a zis Mulțescu pentru GSP.RO. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  07 Octombrie 2015, 12:15

acum au antrenor! pacat ca nu au lot. cu todoran si pancu...

zecs93
zecs93  •  06 Octombrie 2015, 23:45

multescu salveaza ancora voluntariului, o sa vedeti !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează