FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FC Voluntari i-a fixat prețul lui Bilal Laidouni, jucător dorit de FCSB: „Noi vrem să-l dăm cu un milion de euro”

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iunie 2019 20:53

Ioan Andone, managerul general de la Voluntari, i-a fixat prețul mijlocașului francez de 22 de ani Bilal Laidouni, dorit insistent de FCSB.

"Încă se discută, vom vedea. FCSB are un nou antrenor, fiecare are o strategie, îşi caută jucători, dubluri pe posturi, obiective - cupe europene, calificarea în Europa League. Au şi primăvara europeană ca obiectiv. Ei îşi fac lotul.

Laidouni e un jucător care poate să aibă un viitor foarte, foarte frumos. Este unul dintre cei mai talentaţi tineri străini care au venit în România.

Eu zic că ar avea loc acolo (n.r. la FCSB). E părerea mea. În legătură cu preţul, depinde şi de ce ţi se oferă. Acum, noi am vrea să-l vindem cu un milion. Cine nu vrea mai mult la fotbal?! Depinde de ofertă, de ceea ce ne propune, dacă Bergodi vrea să-l ţină neapărat. Sunt multe lucruri de care depinde un transfer" , a declarat Ioan Andone pentru TV Telekom Sport.

Gazeta Sporturilor a anunțat încă de la începutul anului că fotbalistul grupării ilfovene e dorit la FCSB, acolo unde a fost remarcat și apreciat și de patronul Gigi Becali, dar și de directorul sportiv Mihai Stoica.

Laidouni e pe placul lui Gigi Becali nu doar datorită prestațiilor de la Voluntari, ci și pentru că vede în el un posibil jucător care să fie vândut pe o sumă mare.

Laidouni a împlinit la finalul anului trecut 22 de ani și e un fotbalist cu școala făcută într-o țară care e în top 5 din Europa, Franța, acolo unde s-a și născut, în orașul Montfermeil. Laidouni are și cetățenie tunisiană.

LA 19 ANI A DEBUTAT ÎN LIGUE 1

Laidouni e un fotbalist care are în CV o realizare cu care nu se pot mândri mulți jucători. A jucat în prima ligă din Franța la 19 ani. El a debutat în Ligue 1 în tricoul lui Angers, în primăvara lui 2016. A jucat și la echipa secundă a lui Angers, club la care bifase și prezențe pentru echipa de juniori.

9goluri a produs Laidouni în 30 de meciuri în tricoul Voluntariului: a înscris de 6 ori și a oferit 3 pase de gol

5,85a fost media GSP a notelor lui Laidouni, e primul între toți jucătorii de la FC Voluntari

8a fost nota pe care Laidouni a primit-o din partea GSP pentru evoluția din meciul Voluntari - FCSB 2-2, disputat în martie

450.000 €e cota la care Laidouni e evaluat pe site-ul transfermarkt.de

Vezi și:

Contestat de suporteri, Alexandru Răuță spune că e „câine” de mic, dar pe Facebook e cu FCSB!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează