FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a anunțat ce se întâmplă cu transferul lui Omrani + De ce jucători mai au nevoie roș-albaștrii

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iunie 2018 17:55

Helmuth Duckadam, președinte de imagine la FCSB, a vorbit despre transferurile pe care le va face formația roș-albastră.

"Toată lumea este surprinsă de faptul că nu se întâmplă nimic, pentru că mereu erau transferuri masive la noi. Dar acum avem un lot numeros și nu ne mai trebuie decât doi atacanți și un fundaș central. Este clar că se caută în continuare, dar eu cred că vârful va fi din afară. De acolo trebuie să vină vârful, pentru că în  țară nu erau decât Nemec și Omrani.

De Nemec știam că nu mai vrea să stea în România, aflasem asta și de la Dănciulescu, și atunci mai era doar Omrani, dar acolo situația este încurcată. Deci, e clar că ne trebuie un atacant, dacă nu chiar doi, de afară. Și ne mai trebuie un fundaș central, dar aici mai sunt soluții și în țară”, a spus Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Duckadam e convins că Raul Rusescu nu se va întoarce la FCSB: "Întâi trebuie să îți permiți să îl iei pe Rusescu. El are un salariu foarte mare unde joacă. Nu știu dacă i-ar conveni să vină, la vârsta lui, pe un salariu mai mic. Indiferent că joacă sau nu joacă, salariul și-l încasează. Asta ar fi una din probleme".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
kkkkkk
kkkkkk  •  15 Iunie 2018, 19:49
Postat de hitman222 pe 15 Iunie 2018, 18:51

Prostii starnesc mila...cazul tau gigist gretos.

La flaut ziceai ca stii sa canti ? Sunt multi in pch care stiu se lauda ca le au cu flautul , clarinetul.... Exersati in continuare la opera .

poison_2
poison_2  •  15 Iunie 2018, 19:39

FC FCSB este o PORCĂRIE de echipă!

hitman222
hitman222  •  15 Iunie 2018, 18:51
Postat de kkkkkk pe 15 Iunie 2018, 18:18

In aceiasi masura in care tu starnesti mila. Un postac trist , cantator pe la opera .

Prostii starnesc mila...cazul tau gigist gretos.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează