FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a găsit alte două variante pentru postul de fundaș central » Unul dintre jucători a venit la negocieri, la București

Matthieu Saunier în duel cu Lionel Messi // Foto: Guliver/GettyImages +1   FOTO
Matthieu Saunier în duel cu Lionel Messi // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 08 august 2017 19:29

FCSB e într-o căutare disperată de fundaș central. Roș-albaștrii au ajuns la un acord cu fotbalistul Vojvodinei Novi Sad, Bogdan Planici, însă transferul a intrat în impas pe ultima sută de metri.

Dacă FCSB nu va ajunge la un acord cu sârbul de 25 de ani, Dică e pregătit să înceapă negocierile pentru alți doi fundași: Essaid Belkalem și Matthieu Saunier, anunță Fanatik.

Belkalem are 28 de ani și ultima dată a îmbrăcat tricoul echipei din liga a doua franceză US Orleans. E cotat la un milion de euro, dar în acest moment e liber de contract. De-a lungul carierei a mai jucat pentru JS Kabylie, Granada, Watford și Trabzonspor.

essaid

28 de prezențe în prima reprezentativă a Algeriei are Belkalem

Francezul Mathhieu Saunier are 27 de ani și a jucat ultima dată pentru Granada, dar a trecut și pe la Troyesk, însă acum e sub contract cu trupa spaniolă. Saunier a fost deja la București pentru a negocia cu steliștii, însă mai e dorit și de Ludogoreț, anunță sursa citată.

Totuși, acesta are șanse mai mari să ajungă sub comanda lui Dică datorită soției sale, care a spus că-i place mai mult Bucureștiul decât Razgradul.

saunier

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (44)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  09 August 2017, 12:56

nu ia becali nici un fundas pana dupa dubla cu sporting. restul este gargara...

valentinn10
valentinn10  •  09 August 2017, 10:29
Postat de Eugen Qy pe 09 August 2017, 04:46

D.C. ti-o zice tie sadicu', nu stiu, ca mai bine iti zicea masokistu', ca prea iti place sa iti dai singur suturi in partile moi ! pana acum fara sa vreau te-am prins, de cateva ori in postura asta ! Daca urmaream TOT CE postezi, mai ales contra STELEI, probabil, spre sigur mai adaugai inca destule sutruri !!!

Nu ai cum sa bati dinam0 si mioveni, nuuu, echipe tari ca *** la soare, ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  09 August 2017, 10:27
Postat de steaua1986forever pe 08 August 2017, 22:57

Pana se obisnuiesc astia cu echipa....se pierde calificarea in UCL.....Oricum, e jenant ca nu au adus pana acum macar 1 jucator care sa faca pregatirea de vara cu echipa.....asta e un nivel de amatorism cum nu exista nici macar in liga a II-a......e jenant. Probabil ca GB vrea sa il faca raspunzator pe MM si pe Dica pentru chestia asta. Ati vazut ca el zice de cateva luni ca el "nu se pricepe" la postul asta si ca ii lasa pe astia 2. Hai sa fim seriosi...

Sa fim . Seriosi...

Vezi toate comentariile (44)
Comentează