FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a luat un fotbalist de la Farul » EXCLUSIV Ciprian Marica reclamă: „Nu poți să faci asta. E o problemă”

Articol de - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 20:32 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 01:39

FCSB a anunțat în această seară revenirea lui Ștefan Cană (20 de ani) după împrumutul fundașului la Farul Constanța. Ciprian Marica, patronul dobrogenilor, este nevoit să caute acum un înlocuitor.

„Sigur că e o pierdere pentru noi. E un jucător născut în 2000 de care aveam nevoie, însă cei de la Steaua l-au dorit înapoi. Totuși, nu poți să dai un jucător împrumut și să-l iei în aceeași perioadă de transferuri. E o problemă, pentru că încurci planurile altora”, a spus Marica pentru GSP.ro.

Ștefan Cană a revenit la FCSB

FCSB a luat un fotbalist de la Farul » EXCLUSIV Ciprian Marica reclamă: „Nu poți să faci asta. E o problemă”


FCSB a apelat de urgență la Cană, pe fondul problemelor de lot cu care se confruntă roș-albaștrii. Având în vedere că Miron și Cristea au fost testați pozitiv la coronavirus, fotbalistul de 20 de ani ar putea debuta pentru echipa lui Pintilii chiar duminică, în meciul cu FC Argeș.

„E un jucător agresiv. Își face treaba acolo unde este pus. La noi a evoluat fundaș central și fundaș dreapta. Are potențial mare și o disponibilitate la efort excelentă”, l-a descris Marica, pentru Gazetă.

Tot în această seară, clubul finanțat de Gigi Becali a oficializat mutarea lui Cătălin Straton (30 de ani, portar) de la Dinamo - detalii, AICI.

VIDEO Ce a spus Mihai Pintilii după Backa Topola - FCSB 6-6 (4-5 la penalty-uri)

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB - FC Argeș, scos de la pariuri! Motivul pentru care s-a luat această decizie

Florinel Coman, propus la Bayern Munchen: „O soluție exotică pentru acest post” » Portretul alcătuit de nemți

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  20 Septembrie 2020, 02:53

daca mai era tamas la fcsb, ce ar mai fii baut din cana :))))))))))))))

forumeer
forumeer  •  19 Septembrie 2020, 23:44
Postat de luciann pe 19 Septembrie 2020, 22:16

„Sigur că e o pierdere pentru noi. E un jucător născut în 2000 de care aveam nevoie, însă cei de la Steaua l-au dorit înapoi." Toti stiu care-i Steaua adevarata!:)

"Alibec e Gnohere, le stelle in attacco della falsa Steaua" - Gazzetta dello Sport. Intr-adevar, toti care conteaza stiu adevarul.

apollo
apollo  •  19 Septembrie 2020, 23:27
Postat de fc_faliment_fcsb pe 19 Septembrie 2020, 22:24

Hahaha! Loserii FîCîSîBî-isti încearcă să încropească o echipă pt joi. Ce omogenizare, ce tactică, ce echipă? :)) Merge și așa. :))) Într-adevăr FC FCSB e cel mai penibil club din istoria fotbalului românesc.

Spre deosebire de loserii DîDîBî noi nu desconsideram competitia si jucam cu ce avem meciul de maine din liga 1. Voi daca nu le amanati pe cele din finalul campionatului trecut ati fi jucat azi dimineata la ora 11. Urata echipa mai e DîDîBî !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează