FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB a mai renunțat la un fotbalist! Pariul lui Dică s-a transferat definitiv la o altă echipă din Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 19:24

Cumpărat în vara trecută de la Foresta Suceava pentru 30.000 de euro, portarul Toma Niga o părăsește pe FCSB mai repede decât se aștepta.

Împrumutat în sezonul trecut la Clinceni (prima parte a campionatului) și apoi la Hermannstadt (a doua parte a sezonului) goalkeeper-ul de 20 a plecat acum definitiv de la FCSB.

Vicecampioana României a renunțat la Niga, pe care l-a cedat definitiv la formația sibiană proaspăt promovată în Liga 1.

Toma Niga a semnat un contract pe doi ani cu Hermannstadt. În acest moment este cotat pe transfermarkt.de la 200.000 de euro.

Niga a fost adus la FCSB la recomandarea lui Nicolae Dică. Antrenorul îl remarcase pe portar în perioada în care a antrenat la Pitești, în Liga a 3-a. 

După plecările lui Stăncioiu și Niga, FCSB îi mai are în lot pe postul de portar pe Bălgrădean, A. Vlad și Răzvan Lucan (promovat de la echipa U 19). 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează