FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a primit acceptul pentru a negocia cu Florin Ștefan: „E momentul să facă pasul la o echipă mare”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2019 11:19

Gigi Becali a rămas impresionat de evoluțiile lui Florin Ștefan la EURO U21 și e gata să ofere un milion de euro pentru fundașul stânga de la Sepsi. Oficialii covăsnenilor sunt dispuși să negocieze pentru fotbalist.

Janos Bokor, managerul lui Sepsi, spune că e gata să se pună la masa tratativelor cu oficialii FCSB pentru transferul lui Florin Ștefan (23 de ani).

„El mai are doi ani de contract cu noi. Nu are clauză de reziliere, dar noi suntem dispuşi la negocieri. Noi nu am primit încă nimic oficial. Am avut câteva telefoane primite pentru Ştefan şi ne-au întrebat dacă suntem dispuşi la discuţii, dar am zis să se termine acest campionat european.

E momentul şi pentru el să facă pasul la o echipă mai mare. Există posibilitatea ca el să plece şi la FCSB, dacă dânşii sunt interesaţi. Până acum nu avem nicio ofertă concretă”, a spus Bokor la TV Digi Sport.

27 de meciuriși 3 goluri a reușit Florin Ștefan în sezonul trecut în Liga 1 pentru Sepsi

FCSB caută urgent fundaș stânga

FCSB are mare nevoie de un fundaș stânga, ținând cont că Junior Morais ar putea pleca, Alexandru Stan abia a revenit după o accidentare de lungă durată, iar Marko Momcilovici face aproape un an de când n-a mai pus piciorul pe minge din cauza unei accidentări care a recidivat.

Citește și:

Răzvan Oaidă chiar are loc la FCSB! A anunțat deja că îi place postul de inter în 4-3-3-ul cerut de Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
terminhater
terminhater  •  29 Iunie 2019, 21:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

522906687858661
Nicolae Dumitru  •  29 Iunie 2019, 15:32

Ce să caute copilul ăsta la fcsb ? Să-l ia la mișto, după 2-3 meciuri marele antrenor Jiji? Să meargă afară, să se afirme . Să nu aibă parte de criticile unui afon în fotbal, dar plin de bani. Succes mai departe copile,dar nu la fcsb.

luisharcsa
luisharcsa  •  29 Iunie 2019, 15:20
Postat de 7manuel pe 29 Iunie 2019, 15:11

Mar$!

Sunt curios,tu esti prost din nastere,sau ai devenit asa pe parcurs?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează