FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Transfer blocat chiar de fotbalistul lui Gigi Becali: „Ne-am înțeles cu Argăseală, dar nu vrea băiatul”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2021 12:03 / Actualizat miercuri, 06 ianuarie 2021 12:20

FC Argeș, ultima clasată din Liga 1, l-a adus pe Cristian Dumitru de la FCSB și a făcut o ofertă și pentru fundașul stânga Aristidis Soiledis (29 de ani).

Piteștenii vor să profite de faptul că FCSB l-a transferat pe Risto Radunovici, de la Astra, și au negociat cu echipa roș-albastră transferul grecului, dar acesta nu s-a înțeles cu oficialii piteșteni în privința salariului și a plecat cu FCSB în cantonament. Oferta însă rămâne valabilă, anunță Jean Vlădoiu.

FCSB a primit ofertă pentru Aristidis Soiledis

„Am discutat cu domnul Tudose (n.r- Viorel Tudose, sponsorul echipei) și domnul primar. I-am făcut o ofertă, m-am înțeles cu domnul Argăseală. A rămas să se rezolve din partea dânșilor. Din păcate, cred că n-au reușit să se înțeleagă cu jucătorul și a plecat în pregătire în Antalya.

Oferta a rămas valabilă, vedem în această săptămână. Noi am fost foarte corecți, le-am spus cum și în ce fel. Acum au trecut două zile, intrăm și noi în criză de timp. Îmi doresc foarte mult să aduc jucători care să ne ajute”, a declarat Jean Vlădoiu, managerul lui FC Argeș, potrivit digisport.ro.

300.000 de euroeste cota lui Soiledis, potrivit transfermarkt

Soiledis, adus de la FC Botoșani în august 2019, a bifat doar 2 partide în acest sezon pentru FCSB.

VIDEO Imagini din cantonamentul lui FCSB » Jucătorii trag tare la antrenamente

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Controversă în Liga 1: FCSB fentează carantina cu ajutorul DSP! + Guvernul și Arafat tac, în fața întrebărilor Gazetei

Gigi Becali admite negocierile cu un atacant din Liga 1: „Da, am discutat cu el! Vedem zilele următoare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
514091889218839
Mihai Buzea  •  07 Ianuarie 2021, 12:21
Postat de Ionel Alecu pe 06 Ianuarie 2021, 14:07

din serialul ,,ce se vinde azi in Berbeceni ?,, episodul ,,vrea ciobanul , vrea Argaseala , nu vrea baiatu ,, ptiuhh , nimic nu va iese , arzaiar focul sa va arza ...

Desteptule,este din serialul ce mai mănâncă jucătorii lui MIMAMO azi!!! *** vezi de *** tai si de burleanu!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1621544878110915
Ionel Alecu  •  06 Ianuarie 2021, 14:07

din serialul ,,ce se vinde azi in Berbeceni ?,, episodul ,,vrea ciobanul , vrea Argaseala , nu vrea baiatu ,, ptiuhh , nimic nu va iese , arzaiar focul sa va arza ...

baddog26
baddog26  •  06 Ianuarie 2021, 13:16

Jucator ce certe calitati, nu degeaba a stat vre o 2 sezoane pe la Olimpyakos.Problema la el, o reprezinta accidentarile lungi si dese!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează