FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a speriat casele de pariuri » Cotele au luat-o razna, iar echipa lui Dică e în pericol chiar de etapa viitoare!

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 09:00

Oamenii care fac cotele nu mai au mare încredere în clubul lui Becali nici când acesta se află pe primul loc. O favorită mai clară la câștigarea campionatului e Bayern, locul 6 din Germania, decât e Steaua, liderul din România.

Trei sezoane ratate la rând au mai tocit un pic reputația FCSB. Formația pe care o antrenează Dică nu mai e favorită clară la câștigarea campionatului. Au "păcălit-o" Astra, Viitorul și CFR Cluj în edițiile recente din Liga 1, de aceea nu mai au aceeași încredere casele de pariuri. Și fixează o cotă neașteptat de mare pentru o formație aflată pe primul loc și privită dinaintea startului stagiunii drept candidata principală la câștigarea trofeului. 1,90 e cota ca FCSB să devină campioană. 

Nimeni nu crede că e criză la Munchen

Mai mari șanse îi dau creatorii cotelor lui Bayern Munchen, echipă aflată abia pe poziția a șasea în Bundesliga din cauza unei serii de rezultate slabe. Bayern are cinci adversare înaintea ei în clasament și se află la patru puncte de Dortmund, trupa de pe primul loc, însă rămâne favorită în viziunea caselor de pariuri. 
Mare favorită, cu șanse mai mari decât are FCSB în România! Munchenezii au cota 1,25 să păstreze titlul. Rezultatele slabe, jocul care nu merge și discuțiile despre demiterea antrenorului Niko Kovaci nu sperie, spre deosebire de tradiția nefastă pe care a instituit-o în ultimii ani FCSB. 

Pariezi de pomană pe PSG

Există și ligi mai dezechilibrate decât e Germania, unde aproape că nu merită să pariezi pe favorită, din moment ce casele de pariuri nu oferă mai nimic drept recompensă. Steaua Roșie Belgrad are cota 1,08 să păstreze trofeul în Serbia, în timp ce PSG are 1,01 în Franța! Ligue 1 a devenit, de fapt, o competiție pentru locul al doilea, pe care și-l dispută restul formațiilor în afara parizienilor. 

Un pic mai mari ar fi șansele să piardă Juventus disputa din Italia, torinezii au 1,18 după ce au pornit perfect sezonul, doar cu victorii în primele opt etape și tot cu succese în cele două runde din Champions League care s-au jucat până acum.

E pericol chiar în etapa viitoare!

FCSB e pe primul loc, dar se poate schimba acest statut încă din runda următoare, pentru că roș-albaștrii nu au un avans considerabil, au doar un punct peste CFR și peste Gaz Metan, formațiile care urmează în clasament. Iar Viitorul, de pe locul al patrulea, se află la două puncte sub roș-albaștri. FCSB va juca la Craiova în etapa viitoare, o deplasare grea, și următoarele trei din ierarhie au partide programate acasă, așa că formația lui Becali poate să coboare până pe poziția a patra dacă va fi învinsă în Oltenia!

Vezi și: Cutremur în fotbalul belgian » Capul rețelei de corupție, acuzat de un fost stelist că și-a însușit ilegal o sumă plătită de Becali: “Mi-a luat banii pe la spate” + Amnezia jucătorului după arestările de miercuri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
minell73
minell73  •  12 Octombrie 2018, 20:04
Postat de minell73 pe 12 Octombrie 2018, 19:13

Fcsb***. Un club fara culori, fara palmares, fara un nume definit, fara stadion, cu o conducere interlopa. Suporterii acestui club sunt oameni amarati, fara scoala si fara un țel in viata. Oameni simpli mancatori de seminte. Ei pur si simplu nu au o simpatie pentru echipa si jucatori, ei doar aduleaza un infractor notoriu.

Am scris popesti leordeni, si baietii pescari din gsp m-au facut general. Mi-au pus stele. :))) Asa ceva? :))))

minell73
minell73  •  12 Octombrie 2018, 19:13

Fcsb***. Un club fara culori, fara palmares, fara un nume definit, fara stadion, cu o conducere interlopa. Suporterii acestui club sunt oameni amarati, fara scoala si fara un țel in viata. Oameni simpli mancatori de seminte. Ei pur si simplu nu au o simpatie pentru echipa si jucatori, ei doar aduleaza un infractor notoriu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hitman222
hitman222  •  12 Octombrie 2018, 12:39

Cine-i lider in Romania? Doamne ce prost!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează