FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a stabilit în ce oraș va juca: "Cei de acolo își vor muta meciul" » Cum reacționează antrenorul

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 noiembrie 2018 19:59

După ce primarul Gabriela Firea a închis Arena Națională, FCSB ar urma să se mute la Pitești, acolo unde Emil Săndoi, antrenorul celor de la FC Argeș, îi așteaptă pe steliști.

"Când am văzut că FCSB are probleme, am bănuit că vor alege varianta Pitești. Eu sunt antrenor, nu e problema mea. Nu mă deranjează deloc. Cred că doar o dată o să ne suprapunem cu FCSB, dar nu e nicio problemă. Cred că și pentru oraș e foarte bine", a declarat Emil Săndoi, antrenorul celor  FC Argeș.

"Jucăm la Pitești"

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a dezvăluit că echipa roș-albastră va juca la Pitești următoarele meciuri de pe teren propriu.

"Am vorbit cu MM Stoica și cu patronul. Am spus că ar fi bine să jucăm la Pitești pentru că atunci când am mai fost acolo, echipa a fost primită foarte bine. A avut parte de susținere și de condiții foarte bune. Plus că ar fi bine și pentru Pitești să vină o echipă de Liga 1 și să joace acolo cea mai titrată echipă din fotbalul românesc.

Pe 8 decembrie, FC Argeș va juca acasă cu Pandurii, în timp ce noi avem meci cu Viitorul o zi mai târziu. Cei de acolo mi-au spus că vor încerca să mute meciul joi sau vineri, tocmai pentru ca gazonul să nu se deterioreze și să aibă timp pentru a fi refăcut", a declarat Nicolae Dică la TV Digi Sport.

Unde ai vrea să joace FCSB meciurile de acasă până când "se repară" Arena Națională?

Pitești
Giurgiu
Voluntari
Buzău

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (76)
102031457272119
Radu Fifea  •  17 Noiembrie 2018, 13:21

Pitestiul e ros'albastru, o stie o tara-ntreaga. Mai mult de jumatate din populatia judetului tine cu echipa care are rezultate exceptionale, comparativ cu celelalte echipe de la noi, in Europa. Asadar, e absolut normal ca Steaua/FCSB sa joace acolo.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  17 Noiembrie 2018, 10:44
Postat de catalynn pe 16 Noiembrie 2018, 23:53

Se pare ca domnul Sandoi ii asteapta pe fcsbisti nu pe stelisti (omul nu confunda Steaua cu FC fcsb!). Stelistii au avut azi meci langa Casa Scanteii cu FC Tricolor si au invins cu 7-0. La meci au fost prezenti cam tot atatia suporteri cati vin pe NA la meciurile FC fcsb, deosebirea fiind AMFB a hotarat ca partida noastra sa se joace fara public. De asemenea FC fcsb, desi nu contest ca in 15 ani au strans si ei un palmares destul de frumusel, NU este cea mai titrata echipa din fotbalul romanesc, aia ramane tot Steaua iar apoi vine Dinamo.

Frumos, si partea faina e ca tot cu aceeasi echipa veti juca si peste 3 ani.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  17 Noiembrie 2018, 10:43
Postat de samertx pe 16 Noiembrie 2018, 23:49

Trăiești într-o lume nebună, nebună, nebună, măi Foxi, măi. :))

V-a cam dat de gol pe cei 2-3 rinm0visti care folositi cate 10 conturi fiecare! Unii nu sunt atenti si isi adauga comentarii cu acelasi cont, e ca si cum ai impinge o poarta pe care scrie trage. Ups, voi sunteti obisnuiti si cu asta.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează