FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI 3-2

VIDEO+FOTO FCSB tremură și cu „Milanul” lui Chirilă! Vicecampioana urcă pe podium, după a 3-a victorie la rând

FCSB a învins-o pe Academica Clinceni, scor 3-2, în runda #10 din Liga 1. +48   FOTO
FCSB a învins-o pe Academica Clinceni, scor 3-2, în runda #10 din Liga 1.

Articol de - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 23:00 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 23:49

FCSB a învins-o pe Academica Clinceni, scor 3-2, în runda #10 din Liga 1.

Programul complet al etapei #10 în Liga 1!

Deși nu a strălucit pe toată durata partidei, vicecampioana bifează a 3-a victorie la rând în campionat și urcă momentan pe podium.

FCSB - Academica Clinceni 3-2 » Continuă seria de victorii pentru roș-albaștri

Gazdele au început perfect meciul, iar în minutul 10 conduceau deja cu 2-0. Mai întâi, gol Keșeru, căpitan în această seară. Valentin Gheorghe i-a pasat în careu, atacantul roș-albaștrilor a șutat inițial în portarul Dobre, dar a avut noroc și balonul a revenit la el. A doua oară n-a mai iertat: lob superb, peste goalkeeperul ilfovenilor ieșit în afara careului mic (3). Cel mai rapid gol din acest sezon!

A urmat momentul fundașilor centrali. Iulian Cristea a recentrat pentru Vinicius, care a împins mingea în plasă din câțiva metri (10). Greșeală mare și a portarului Dobre, depășit de centrarea lui Radunovic. 

Florin Călinescu, recital la microfon în FCSB - Clinceni: „E vecin cu mine, o aud pe nevastă-sa” + „Îți dau o mașină de spălat folosită puțin”
FCSB - CLINCENI
Florin Călinescu, recital la microfon în FCSB - Clinceni: „E vecin cu mine, o aud pe nevastă-sa” + „Îți dau o mașină de spălat folosită puțin”

FCSB n-a mai forțat. Din contră, Clinceni a preluat inițiativa în multe momente și chiar a reușit să marcheze înainte de pauză (45). Nigerianul Michael Omoh a punctat cu un șut de la 25 metri, deviat și de Adrian Șut, mult prea lent în tentativa de a-și bloca adversarul. În poartă, Andrei Vlad era poziționat în afara careului mic, fiind o victimă sigură pentru șuturile lobate, ca acesta. 

Ianis Stoica a majorat din nou diferența în repriza a doua, profitând de duelul dintre Dobre și Vali Gheorghe (67). Stoica a mai punctat o dată, dar golul a fost anulat - în mod corect - pentru un ofsaid la Vinicius. 

+44 FOTO

3 goluriare Ianis Stoica la FCSB în Liga 1 (7 meciuri), fix câte a marcat și tatăl său pentru bucureșteni, Pompiliu, dar în 108 meciuri

La fel ca în Cupă, FCSB a tremurat pe final, după golul lui Cascini (88). Oaspeții n-au mai avut timp să și egaleze însă.

„Le voi zice jucătorilor că suntem AC Milan”, își motiva Ionuț Chirilă echipa înainte de meci. Nu i-a ieșit în totalitate, dar Academica nu s-a făcut de râs la debutul antrenorului în Liga 1 ca „principal” al ilfovenilor.

3.783 de spectatoriau asistat la meci (cifră oficială)

FINAL: FCSB - Academica Clinceni 3-2

FCSB - Academica Clinceni: echipele de start

  • E prima dată când Edi Iordănescu îl titularizează pe Ianis Stoica în Liga 1. Atacantul tocmai a reușit o „dublă” în Cupa României, contra Hunedoarei (5-3 după prelungiri).
  • Adrian Șut, recent revenit după o accidentare, apare și el de la început în primul meci din acest sezon de L1.
  • De remarcat și faptul că Iulian Cristea i-a luat locul lui Andrei Miron în centrul apărării. În absența lui Miron, Claudiu Keșeru e căpitanul vicecampioanei. Florin Tănase, „titularul” banderolei, e în continuare accidentat.

FCSB: A. Vlad - V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic - Cordea, Șut, Olaru - Ianis Stoica, Keșeru, V. Gheorghe
Rezerve: Straton, Miron, Haruț, Budescu, Dumiter, Ov. Popescu, Perianu, Oaidă, Musi
ANTRENOR: Edward Iordănescu

CLINCENI: E. Dobre - Fl. Achim, Bilali, Patriche, Pîrvulescu - Moulin, Cascini - Cioiu, Chandarov, De Amorim - Omoh
Rezerve: Păun, Gardoș, Pashov, Gavra, Vanzo, Ventura, Kazlauskas, Dumitrache, Goma
ANTRENOR: Ionuț Chirilă

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ), A2: Ghiciulescu Raul Constantin (Lugoj)

Citește și alte știri despre FCSB: 

Licăre o stea la FCSB! La doar 19 ani, are cifre și performanțe personale peste ale atacanților importanți din istoria echipei!

Cu cine s-a chinuit FCSB » Comparație neverosimilă: tot clubul câștigă cât Oaidă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (568)
paolo14
paolo14  •  26 Septembrie 2021, 05:37
Postat de luciann pe 26 Septembrie 2021, 01:42

Pai acum si-a dat arama pe fata (daca mai era nevoie), cum ma sa--i dai intalnire unuia intr-o zona in care nu poate sa intre, si fara sa precizeze asta!:))) Daca chiar voia sa ne vedem, iesea un sfert de ora! Scuze penibile, eu l-am invitat intr-o alta data, si n-a vrut, mi-a propus el data asta, si acum spune ca nu poate sa iasa 5 minute!:))) Acum chiar ca am terminat cu el...

Oameni de 50 de ani și o țineți langa...E plictisitor!

doar..titi
doar..titi  •  26 Septembrie 2021, 02:13

mijlocul(sut, cordea, olaru) principala problema!!cu o medie de varsta de 22,3 ani, cu un olaru haotic, care arata ca si cum nu-i mai sta capul la fotbal, cordea doar cu gandul la atac(la fel ca si olaru) neglijeaza dublajul, iar dupa 25/30 de minute de forcing, incetinesc, multumiti cu scorul de pe tabela!! aici si pregatirea fizica e deficitara.. benzina terminandu-se pe final de repriza sau meci!! apararea, alta chifla, doar cu vinicius si uneori radunovici, cu gafeorii de serviciu (popescu si vlad) contributie si ei din plin la haosul de pe final!! prea mult timp iti ia edi.. sa-ti dai seama ca n-ai inchizator si fundasi decenti, iar la mijloc in afara de budescu(care mai trebuie asteptat vreo doua etape).. e jale mare, ar trebui sa joci si cu gheorghe, ca partea stanga o sa fie destul de aglomerata cu revenirile lui tavi si coman!!

luciann
luciann  •  26 Septembrie 2021, 01:44
Postat de anti.anti.cioban pe 26 Septembrie 2021, 01:39

Ai pretenții prea mari de la ninonistul nibbunnel și paranoic :)))).

M-a avertizat Roja ca n-o sa vina la intalnire!:))) Credea ca se scoate cu "capcana" asta! Eu recunosc, am calatorit doar de vreo 4-5 ori cu avionul, si niciodata cu escala! Asa ca nu sunt familiarizat cu asta, dar_perversul n-a precizat, ma duceam acolo, si dupa aia clama pe aici ca n-am venit, degeaba faceam eu poze!:)

Vezi toate comentariile (568)
Comentează