FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Verdict crunt la FCSB! Preferatul lui Gigi Becali e 7 luni out

Articol de , , - Publicat luni, 07 iunie 2021 07:00 / Actualizat luni, 07 iunie 2021 08:22

Fundașul stânga Ionuț Panțâru devenise favoritul lui Becali la FCSB datorită unui gol pe care îl marcase într-un meci cu FC Botoșani. Accidentat grav în aprilie, într-o partidă cu Sepsi, fotbalistul adus de la Iași a fost în pericol să se retragă din fotbal și va avea nevoie de un timp foarte lung pentru recuperare.

FCSB a suferit din cauza accidentărilor de-a lungul sezonului încheiat recent, însă nicio leziune dintre cele care i-au afectat pe jucătorii lui Becali nu a fost atât de gravă pe cât a fost problema cu care se mai confruntă și acum Ionuț Panțâru.

Fundașul stânga a fost accidentat într-o partidă cu Sepsi, un eșec cu 1-2 suferit la București pe 25 aprilie. A mers în Italia, unde a trecut printr-o operație, și a postat optimist mesaje pe rețelele de socializare, mesaje prin care mulțumea clubului fiindcă îi asigurase tratamentul cel mai bun și în care anunța că era pregătit să parcurgă recuperarea și să revină pe teren.

Lovitură pentru FCSB și Panțâru: „A avut genunchiul distrus!"

Situația în care s-a aflat Panțâru a fost însă cu mult mai gravă decât ilustrau postările lui. El a fost în pericol să nu mai poată juca fotbal deloc, atât de gravă a fost accidentarea sa! „A avut genunchiul rupt cu totul", explică surse din club.

După ruptura ligamentelor genunchiului, Ionuț va trebui să mai aștepte șase sau șapte luni până să se poată antrena din nou normal. El ar putea să revină într-o formă bună pentru campionat tocmai înainte de play-off-ul din stagiunea următoare!

E forțat să ia pauza aceasta într-un moment în care își recâștigase aprecierea patronului. Becali l-a scos pe Panțâru din echipă în iarnă, când l-a cumpărat de la Astra pe Radunovici, și l-a mai folosit pe român rar, doar pe parcursul partidelor și în situații în care avea neapărat nevoie să-l aibă pe teren.

Verdict crunt la FCSB! Preferatul lui Gigi Becali e 7 luni out
Panțâru a jucat pentru FCSB în 45 de meciuri din campionat și a marcat un gol, în două sezoane petrecute în clubul lui Becali FOTO Cristi Preda

Risto Radunovic a rămas singur la FCSB

Fotbalistul achiziționat de la Poli Iași a intrat într-un joc cu FC Botoșani și a marcat, iar FCSB a câștigat cu 2-1, așa a devenit din nou important pentru Gigi. „Trebuie să joace de acum înainte, nici nu mai contează postul!", a stabilit patronul.

Au urmat două meciuri pe care Panțâru le-a pornit ca titular, 2-0 cu Clinceni și 1-2 cu Sepsi. Împotriva covăsnenilor, el a rezistat în joc numai o jumătate de oră, până când a suferit accidentarea gravă de la genunchi.

FCSB nu va putea să se bazeze pe Panțâru în campionatul următor, ceea ce înseamnă că roș-albaștrilor le rămâne un singur fundaș stânga, Risto Radunovic.

Muntenegreanul cumpărat de la Astra cu 400.000 de euro a fost utilizat des și în sezonul precedent, el a evoluat în 22 de partide, în condițiile în care a ajuns la București la mijlocul competiției.

Becali caută încă un „lateral" stânga, pentru a dubla postul. Când nu a avut niciun jucător specializat pentru poziția aceasta, Gigi a apelat la Ovidiu Popescu, un fotbalist cu care FCSB a acoperit toate "găurile" din sistemul defensiv, în funcție de necesitate. Popescu a fost fundaș dreapta, stânga, stoper, mijlocaș defensiv, inter în 4-3-3. 

600.000 de eurovalorează Ionuț Panțâru, conform transfermarkt. El a jucat în prima ligă doar la Poli Iași și la FCSB. Moldovenii îl foloseau ca fundaș sau ca extremă stânga, Becali l-a mai utilizat și ca mijlocaș central într-un sistem 4-3-3. FCSB a plătit 200.000 de euro când l-a achiziționat, în urmă cu doi ani

Cel mai accidentat jucător de la FCSB a plecat

FCSB a renunțat la Lucian Filip, fotbalistul cu cel mai grav istoric medical din tot campionatul. Contractul lui Filip cu clubul a expirat și el se află în căutarea unei noi echipe. Mijlocaș defensiv, Lucian a avut rupte ligamentele ambilor genunchi și a mai suferit și alte accidentări grave în timpul pe care l-a petrecut la FCSB. El are 30 de ani și își dorește să mai joace.

 Cu doi ani în urmă lua în calcul să renunțe de tot la fotbal, chinuit de accidentările dese și foarte serioase. Nu a mai evoluat într-un meci întreg de pe 5 martie 2020. În sezonul trecut a bifat doar două partide, una ca titular. Becali l-a mai delegat la „satelit", ca să contribuie la blocarea rivalei CSA Steaua, un demers rămas fără un rezultat bun pentru Gigi până la urmă, fiindcă echipa Armatei a promovat în liga a doua

VIDEO Petre Grigoraș: „E foarte greu pentru orice antrenor să lucreze la FCSB”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Handicap de 9 puncte pentru FCSB: și aici s-a jucat titlul?

Gigi Becali mai vrea 3 jucători la FCSB! Numele-surpriză din Liga 1 dezvăluit în această seară: „E atacantul pe care încercăm să-l luăm”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (12)
dexter
dexter  •  07 Iunie 2021, 15:06

Are timp sa mai faca ceva bani pe webchat :)))

ciuperca_neagra_din_vaslui
ciuperca_neagra_din_vaslui  •  07 Iunie 2021, 12:41
Postat de duster4 pe 07 Iunie 2021, 10:15

iosif e tartorul aici?

el este din clanul butoane :))) ..injra-l putin si vezi ce se intampla :))) sau fa-ti un cont cu iosif :)))) ca esti blocat instant

ciuperca_neagra_din_vaslui
ciuperca_neagra_din_vaslui  •  07 Iunie 2021, 12:24
Postat de iosif_ pe 07 Iunie 2021, 10:23

Îl vindeți pe Sorescu cu 1 milion ***

iti dam si tie 100 000 doar nu ne faci reclama gratis :))))))))))))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează