FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Așteaptă banii de la Gigi Becali: „Am câștigat în instanță, dar nu știu ce am câștigat. E SF ce se întâmplă în România”

Adi Popa (32 de ani) susține că a câștigat disputele juridice cu FCSB, dar încă nu a primit banii restanți.
Adi Popa (32 de ani) susține că a câștigat disputele juridice cu FCSB, dar încă nu a primit banii restanți.

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2020 18:22 / Actualizat luni, 14 decembrie 2020 18:45

Adi Popa (32 de ani) susține că a câștigat disputele juridice cu FCSB, dar încă nu a primit banii restanți. 

  • CONTEXT: Adi Popa s-a judecat cu FCSB, după ce Gigi Becali a decis să îl bage pe fotbalist în șomaj tehnic odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus și pauza impusă fotbalului. Spune că are de primit 52.500 euro de la FCSB.

Adi Popa a semnat în această toamnă cu FC Voluntari, din postura de jucător liber de contract. „Motoreta” a recunoscut că ar fi preferat o aventură în afara țării, pe un salariu mai bun, dar ofertele au întârziat să apară, pe fondul pandemiei de coronavirus. Între timp, mijlocașul are de recuperat o sumă importantă de la FCSB

Adi Popa așteaptă banii de la FCSB

„Șomajul tehnic era de 22 de milioane (n.r. lei vechi). Ciudată această chestie cu șomajul, duce spre SF ce se întâmplă la noi, în România. Nu mi s-ar părea normal, chiar dacă ar fi legal, să ți se reducă salariul cu 90%. E incredibil. Am câștigat jumătate din bani în prima instanță, iar în a doua am câștigat restul. Dar sunt două luni de când nu am primit motivarea.

Am câștigat, dar nu știu ce am câștigat. Am câștigat restul banilor, dar clubul nu plătește până nu vine motivarea. Nu înțeleg cum se judecă. Am câștigat ceva, dar nu știu ce. Sunt reprezentat de AFAN, însă n-au ce să facă”, a declarat Adi Popa la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO. Adi Popa a recunoscut un posibil transfer la Rapid

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB. Gigi Becali, lăudat pentru decizia luată: „Ce, Florentino Perez face asta?” » Două transferuri cerute de urgență: „Așa nu poți face diferența”

VIDEO EXCLUSIV » Dezvăluire șocantă făcută de un UEFAntastic: „Vomitam mereu la pauză. E prima dată când spun asta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
balaur
balaur  •  14 Decembrie 2020, 23:02
Postat de gabryel28 pe 14 Decembrie 2020, 20:41

Cancerul romaniei este justitia !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ekneb
ekneb  •  14 Decembrie 2020, 22:57

Am uitat sa zic in incheiere ca daca tot tre sa i dea 52500 €, ar trebui sa l plateasca in natura, sa i dea branza de 52500 €... cam 5000 kg, sa aibe ce manca asa zisul fotbalist adi popa

ekneb
ekneb  •  14 Decembrie 2020, 22:46

Eu inteleg ca adi popa avea un contract, dar bunul simt zice ca era un caz de forta majora, mie nu mi se pare corect, chiar daca poate asa zice legea, ca jucatorul sa si ia tot salarul, desi competitiile se oprisera... practic un angajat, oricare altul, un strungar sa zicem, care nu i fotbalist, in acest caz era in SOMAJ TEHNIC, deci i se cuvine doar o parte din salar!!!! Fotbalustul din liga 1 insa vrea zeci si zeci de mii de € desi chiar nu se pricepe la fotbal, ii vai de capul lui. Trebuia sa l trimis de gigi la stana, sa pazeasca oile!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează