FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

FCSB. Adrian Petre, „topit” de Gigi Becali în mai puțin de o lună!

Articol de , - Publicat duminica, 08 martie 2020 17:27

FCSB. Adrian Petre a arătat ca o lovitură în mercato din iarnă, însă Gigi Becali i-a topit cota și încrederea în mai puțin de o lună. Fotbalistul adus din Danemarca a prins doar bucăți din meciuri, n-a marcat niciun gol și nu s-a impus nici măcar așa, cu Harlem Gnohere accidentat.

Adrian Petre, atacantul pe care Becali îl dorea de doi ani, a semnat, în sfârșit!, cu FCSB și apoi patronul s-a plictisit de el foarte rapid. Gigi și-a pierdut ușor încrederea în fotbalistul pentru care a achitat 500.000 de euro și i-a șubrezit și lui încrederea. 

Petre nu mai arată deloc ca atacantul bun din naționala de tineret. În generația cu care Rădoi a mers la Euro din vara trecută, Adi nu era om de bază din cauza concurenței cu George Pușcaș, dar a avut un impact în meciuri ori de câte ori selecționerul l-a trimis pe teren. A înscris inclusiv la turneul final din Italia. 

La FCSB pare alt jucător! Încă nu a marcat vreun gol și a bifat trei jumătăți de meciuri, de fiecare dată a fost înlocuit după primele 45 de minute. Nu s-a descurcat nici măcar în meciuri cu formații de play-out, Chindia și Hermannstadt. 

În partida cu târgoviștenii și în alt joc, cu FC Botoșani, a înregistrat ratări fantastice, cu poarta goală, execuții care l-au enervat pe Becali și l-au determinat să-l schimbe imediat după pauză pe atacantul în vârstă de 22 de ani. 

Ilie Dumitrescu crede că tocmai comportamentul patronului l-a afectat pe Petre și l-a scos din formă și pe Florinel Coman. 

„Nu poți să-i schimbi des după 45 de minute! Așa nu poți să creezi o echipă cu niște mecanisme, cu automatisme! Vinovat e cel care decide acolo și știm cu toții cine decide. Pe Coman l-a pus la colț, gata!” a fost comentariul lui Dumitrescu la TV DigiSport. 

Florinel Coman, golgeterul din 2019, nu e nici el departe de Adi Petre: în 2020 are un singur gol în campionat, în victoria din restanța cu FC Voluntari, 2-1. 

Pe alții nu i-a lăsat să joace deloc 

Adi Petre tot prinde câte o repriză, fiindcă e tânăr și a costat destul de mult, o jumătate de milion de euro. 

Au trecut pe la FCSB și jucători cărora Becali nu le-a oferit nicio ocazie să demonstreze ceva. Gora Tall, un stoper senegalez, nu a bifat niciun minut, în 2010. Cu un an în urmă, nici fundașul stânga Tininho nu jucase deloc. 

Lui Stoian, internațional român cu multe meciuri în Serie A, Gigi i-a dat doar câte 50 de minute în două partide și apoi l-a pus pe liber

VIDEO // Match Preview FCSB - Craiova

Vezi și: 

EXCLUSIV Toate meciurile din Liga 1 se joacă fără fani! Cine are voie pe stadion după decizia LPF

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
159033828487862
Daniel Nedelcu  •  08 Martie 2020, 23:36

***...mulți fotbaliști ratați sunt copleșiți de partea financiaŕă!...ăștia pentru niște artificii pe teren dau cu tifla fenomenului jocului de fotbal-câștigând în plan financiar,...mai mult visând pe teren!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maccsero
maccsero  •  08 Martie 2020, 22:19

Stoian, internațional cu multe meciuri în Serie A ???

loko1
loko1  •  08 Martie 2020, 20:48

Adrian Petre e atacant,trebuie să primească mingi de la mijlocași ,dar echipa are nevoie de indicații .Vintilă ,a fost portar,ce indicații să dea,dar dar cine ascultă indicațiile unei nulități.El e angajat pe post de umbră să răspundă de greșelile Ciobanului.Alta era evoluția lui Adrian dacă se transfera la Cfr pentru că Petrescu e în fotbal,precum era Boris Spasski sau Robert Fischer la șah .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close