FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a făcut al doilea transfer al verii: Sergiu Buș! Gigi Becali e enigmatic: „Aflați mai multe la 13:30”

Sergiu Buș a marcat în play-off cu FCSB +31   FOTO
Sergiu Buș a marcat în play-off cu FCSB

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 11:17 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 12:15

FCSB a realizat al doilea transfer pentru noul sezon. După Marius Briceag, echipa roș-albastră îl aduce și pe atacantul Sergiu Buș.

Liber de contract după ce i s-a terminat înțelegerea cu Gaz Metan, Buș a semnat deja noul contract cu FCSB. Din informațiile GSP, vârful va avea un contract pe trei ani. Cele două părți au negociat luni seară și au ajuns la un acord.

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost enigmatic când a fost întrebat despre transferul atacantul. „Nu știu să spun asta, nu pot să spun asta. Credeți ce vreți. O să aflați azi la 13:30. O să aflați mai multe lucruri, nu știu ce o să aflați. Nu ar fi corect să spun mai multe”, a zis Becali la Pro X.

10 goluriîn 28 de meciuri a marcat Sergiu Buș pentru Gaz Metan în Liga 1

Sergiu Buș (27 de ani) va deveni liber de contract la finalul lunii și a spus deja că este gata să accepte o ofertă de la FCSB și că nu se teme de Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor. 

Sergiu Buș: „E normal ca domnul Becali să facă ce vrea! Sunt banii lui"

 Sergiu Buș, declara pe 20 iunie pe GSP.RO că e gata de transferul la FCSB.

- Ai spus că ai vrea să te bați la titlu, Craiova, FCSB, sună tentant? 
- Sună foarte tentant. Și CFR aș adăuga. Toate cu pretenții, echipe de cupe europene. Au stabilitate financiară, ceea ce la vârsta mea e important. Știi cum e, viața de fotbalist e scurtă. Apoi cu ce rămâi? Cu trofee și cu ce ai reușit să strângi. Viitorul familiei mele e important și nu vreau să fiu ipocrit să spun că partea financiară nu contează.

 - Ai putea lucra cu Gigi Becali?
 - Cum să nu! Nu mă mai tem, nu mai sunt un copil. E oarecum normal să se întâmple unele lucruri. Bagă bani mulți, păi, eram un copil când dânsul investea la FCSB. Mereu a transferat tot ce a fost mai bun. Sunt banii dânsului, e normal să se implice și să critice pe cine dorește. Am trecut prin multe, prin amenințări și alte chestii. Nu mă mai sperie criticile, doar mă motivează.

Transferul lui Buș anunțat la GSP LIVE

Flavius Boroncoi, fost secund la Gaz Metan Mediaș, a fost prezent pe 24 iunie la GSP LIVE și a vorbit despre atacantul Sergiu Buș (27 de ani), despre care lăsat să se înțeleagă că va ajunge la FCSB din sezonul viitor.

L-am antrenat pe Sergiu Buș de la 17 ani. Vreau să spun că el e cel mai bun număr 9 din campionat. Ține bine de minge și dă gol, asta e cea mai mare calitate. E un număr 9 pur. Are momente în care se bucură ca la 17 ani. Atunci îmi zicea «Nu rămâi cu mine să îmi centrezi?». El dădea goluri cu poarta goală și se bucura. Așa se bucură și acum. Îi place mult fotbalul. Se vede asta 
Flavius Boroncoi la GSP LIVE

Dorit de Gigi Becali la FCSB vara trecută 

Sergiu Buș a fost pe lista FCSB-ului în vara trecută, în momentul în care Gigi Becali căuta un atacant. Atunci, vicecampioana României a pus pe masă 500.000 de euro, însă atacantul a continuat la Gaz Metan, la insistențele lui Edi Iordănescu. Nici Gazul nu era prea încântată de sumă, Ioan Mărginean având pretenții ridicate. Buș doar ce sosise la Mediaș liber de contract după o experiență în Bulgaria, la Levski. În Bulgaria a marcat de 16 ori în 59 de apariții.

7 meciuriare Buș în naționala U21, pentru care a înscris de 4 ori

Citește mai multe știri despre FCSB

Atenție, începe calvarul! » Cum se simțeau jucătorii după un antrenament cu Neubert: „Oprește, mi-e rău, îmi vine să vomit!” + „În Anglia nu lucram nici la 80% din ce făceam cu Tommy la Steaua”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
farasportincazarma
farasportincazarma  •  14 Iulie 2020, 13:53

Din pacate nimic nou!!! Transferuri facute la intamplare, sa fie la numar, lot dezechilibrat (aparare subtire) si mai ales antrenor necunoscut, fara experienta si rezultate, doar executant. Nu e diferenta intre Petrea si B Andone, sau Teja, sau Vintila, care s-au perindat pe la Steaua in ultima vreme cu efecte rusinoase. Daca Jiji nu invata nimic din faptul ca el se faulteaza singur si ca in campionatul cu play-off, condus de burleanu, titlu se da prin cooperativa si arbitrii, ceea ce face obligatoriu sa te impui categoric, atunci si sezonul 2020-2021 va fi unul pierdut!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  14 Iulie 2020, 13:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mogpharau
mogpharau  •  14 Iulie 2020, 13:47

mhmh. Bus a avut noroc anul asta... prea egoist; si la cate mingi pierde si pune echipa adversa pe contraatac nu-l vad prea bine.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează