FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB - ALASHKERT // Jucătorii de la FCSB, atacați din interior: „Dau de salarii mari și intervine automulțumirea. Bălașa de ce a fost adus la Steaua?”

Mihai Bălașa // FOTO: Raed Krishan
Mihai Bălașa // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2019 09:22

FCSB va juca azi, de la ora 21:30, cu Alashkert, în turul II al preliminariilor Europa League. În primul meci, românii au câștigat cu 3-0. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV.

Înainte de meci, Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a vorbit despre jucătorii de la FCSB și l-a criticat pe Mihai Bălașa.

„Jucătorii, când vin la Steaua, dau peste salarii mult mai mari și intervine automulțumirea. Nu mai vezi dorința de afirnare în jocul lor. Oricum, își iau salariile.

Bălașa, de ce a fost adus la Steaua? Noi l-am luat ca fundaș central, dar trebuie să te descurci. A jucat pe dreapta, până când a venit Benzar. La experianța pe care a acumulat-o să nu poată juca fundaș dreapta?

Planic joacă fundaș central, Iulian Cristea, la fel. De fapt, ar trebui să fie fundași centrali, pentru că în meciul cu Botoșani n-au jucat”, a declarat Helmtuh Duckadam la TV Digi Sport.

Citește și: 

Tribune goale peste tot! FCSB are cea mai slabă medie de suporteri din ultimii ani » Ce se anunță pentru diseară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1103412569685798
Grigoriu Laurentiu  •  01 August 2019, 13:05

Numai prostii, stiind cum este patronul care te poate da afara in 10 sec nu cred nici o clipa ca jucatorii nu mai vor sa joace este o problema de staff Nu isi fac treaba cum trebuie Echipa se vede ca nu stie sa joace technic si tactic, iar jucatorii sunt epuizati Echipa joaca ca si cum ar fi antrenata de Becali pentru ca joaca numai pe valoarea lor individuala nimic altceva Becali ar trebui sa demisioneze

gicab
gicab  •  01 August 2019, 12:04
Postat de fara_pista pe 01 August 2019, 10:09

Comentează gicab, fanul echipei de pe ultimul loc, FCD1948SA, ZERO goluri, ZERO victorii, ZERO puncte. Pe scurt, echipa ZERO.

In mare parte adevărat... dar cine ești tu? ... un mare ZERO...

fara_pista
fara_pista  •  01 August 2019, 10:09

Comentează gicab, fanul echipei de pe ultimul loc, FCD1948SA, ZERO goluri, ZERO victorii, ZERO puncte. Pe scurt, echipa ZERO.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează