FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Alex Băluță, spumos după întrebarea reporterului GSP: „Nu trebuia să-mi reamintești” » MM Stoica a intervenit imediat

Alexandru Băluță / Sursă foto: Gazeta Sporturilor +14   FOTO
Alexandru Băluță / Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat luni, 19 iunie 2023 18:15 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 19:08

Prezentat astăzi la FCSB, Alexandru Băluță a fost întrebat de reporterul GSP aflat la conferință despre recordul negativ contabilizat în fața roș-albaștrilor cât timp era fotbalistul Craiovei: zero victorii, un egal și 12 înfrângeri.

Băluță a răspuns amuzat, cu un zâmbet larg: „Nu trebuia să-mi reamintești! Trecutul e trecut, mă bucur că sunt aici. Sunt împăcat și pregătit să îmbrac tricoul Stelei”, a spus mijlocașul de 29 de ani, tachinat imediat de Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor: „I-am amintit eu!”. 

Alexandru Băluță a evoluat pentru Universitatea Craiova în perioada 2014 - 2018, cumpărat fiind de la Viitorul (actuala Farul), în schimbul sumei de 200.000 de euro. Cât timp a fost legitimat în Bănie, Băluță n-a câștigat nici măcar un meci în fața actualei sale echipe! Băluță a fost vândut în vara lui 2018 la Slavia Praga pentru o sumă importantă, în jur de 2,7 milioane de euro

MM Stoica, năucit: „Rar mi-a fost dat să ascult așa ceva. De excepție!”
FCSB
MM Stoica, năucit: „Rar mi-a fost dat să ascult așa ceva. De excepție!”

FCSB l-a prezentat pe Alexandru Băluță

Noul jucător al roș-albaștrilor a explicat de ce a ales să semneze cu FCSB, deși era dorit și de CS Universitatea Craiova, fosta lui echipă. Mijlocașul a dezvăluit că ofertele primite nu au fost egale, deși așa declarase Mihai Rotaru, și spune că a avut impresia că FCSB l-a dorit mai mult.

„S-au spus multe despre mine. A fost o lipsă de respect față de mine și față de ce am făcut la Craiova. Am ales ce e mai bine pentru mine și familie. Nu au fost oferte egale. Nu a existat niciun echilibru între oferta de aici și cea de la Craiova. Nici financiar, nici din punct de vedere al efortului. Am simțit că sunt dorit mai mult aici. Oamenii au fost OK cu mine, mi-au dat timp, pentru că nu era o decizie ușoară. Nu au pus presiune. Și-au dorit foarte mult să vin aici și au făcut toate eforturile.

E o diferență foarte mare. Atitudinea Craiovei nu a fost una serioasă. M-am simțit subestimat. S-au spus multe lucruri. Nu am fost luat în serios. 

Am crezut că va fi ușor să mă aducă înapoi. Apoi, după ce tot ce s-a pus... Am fost mereu într-o relație bună cu Mihai Rotaru. Dar până la fapte mai e mult. A fost dezamăgitor. Nu mă așteptam la asemenea reacții, duse la extrem.

Citește și alte știri despre FCSB: 

VIDEO + FOTO FCSB l-a prezentat azi Alexandru Băluță: „Nu m-am simțit dorit la Craiova! Nu a existat niciun echilibru între oferte”

VIDEO MM Stoica, năucit: „Rar mi-a fost dat să ascult așa ceva. De excepție!”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
paolo13
paolo13  •  20 Iunie 2023, 05:13
Postat de dandana pe 19 Iunie 2023, 21:23

Pentru mine cu vorbele ce le-a zis acest băiat a murit. Și haideți să lăsăm morți să se odihnească! Dormi în pace Baluță!

Lasa mortii in pace si mai du-te pe la scoala, ca pute exprimarea aia...

superdaniel72
superdaniel72  •  19 Iunie 2023, 21:56

Sper sa fii mai rau, ca unul, mamut ii spunea. A dat un gol impotriva echipei lui , iar apoi a fost pamint... Tu sper sa fii in mlastina! Craiova4EVER!

dandana
dandana  •  19 Iunie 2023, 21:23

Pentru mine cu vorbele ce le-a zis acest băiat a murit. Și haideți să lăsăm morți să se odihnească! Dormi în pace Baluță!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează