FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ofertă de la Petrolul pentru jucătorul lui FCSB: „Propunerea e bună. Posibil să plece acolo”

Alexandru Musi, primul din dreapta // foto: Imago Images +26   FOTO
Alexandru Musi, primul din dreapta // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2023 08:11 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 09:31

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general de la FCSB, a dezvăluit că mijlocașul Alexandru Musi (18) ar putea ajunge la Petrolul Ploiești sub formă de împrumut.

În prima parte a anului, Alexandru Musi a fost cedat la Poli Iași în Liga 2. I-a ajutat pe moldoveni să revină în prima ligă cu 5 goluri în 13 meciuri, dar nu va continua în Copou.

Minunea de la Lucerna » „Dubla” lui Mihăilă, din prelungiri, aduce un punct nesperat în Elveția! Clasamentul grupei ACUM
ELVEȚIA - ROMÂNIA
Minunea de la Lucerna » „Dubla” lui Mihăilă, din prelungiri, aduce un punct nesperat în Elveția! Clasamentul grupei ACUM

Musi nici nu va rămâne în lotul lui FCSB, urmând a fi împrumutat la altă formație. Mihai Stoica a dezvăluit numele acesteia: Petrolul Ploiești.

Ofertă de la Petrolul pentru Alexandru Musi: „Posibil să plece acolo”

„Musi are o ofertă foarte bună de la Petrolul și este posibil să plece acolo. E încă mic, nu a împlinit 19 ani. A jucat la Iași în play-off 13 meciuri, cu 5 goluri marcate. Eu zic că este destul de bine pentru un jucător de 18 ani.

Musi joacă pe aceeași poziție cu cei despre care vorbeam mai devreme (n.r. - Coman, Octavian Popescu, Miculescu), așa că i-ar fi foarte greu să joace la noi. Poate fi prima variantă pentru înlocuirea lui Octavian Popescu, dar parcă ar fi mai bine să joace constant”, a afirmat Mihai Stoica la Orange Sport.

Ajuns în 2016 la Academia lui FCSB, Musi a jucat de 18 ori la prima echipă, meciuri în care a înscris de două ori. Cota lui de piață este de 200.000 de euro.

Mai multe știri din Liga 1:

CFR Cluj a pus pe listă un fotbalist cu statistici excepționale: 61 de goluri + assisturi în 32 de meciuri!

Universitatea Craiova face sigur două transferuri: „E obligatoriu”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
johny2003
johny2003  •  19 Iunie 2023, 10:25

Musi e musai sa joace!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează