FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica a cedat și a spus tot, după ce Vali Moraru s-a răstit la el în direct: „Nu ești tu ăla care să îmi spună să mă calmez!” » Cu cine ar fi jucat FCSB în Turcia

Mihai Stoica spune că FCSB a disputat miercuri un meci amical împotriva lui Kemerspor, echipă de Liga 4 din Turcia. Bucureștenii au câștigat, scor 3-2, prin „dubla” lui Oaidă și golul din penalty marcat de Vînă. +12   FOTO
Mihai Stoica spune că FCSB a disputat miercuri un meci amical împotriva lui Kemerspor, echipă de Liga 4 din Turcia. Bucureștenii au câștigat, scor 3-2, prin „dubla” lui Oaidă și golul din penalty marcat de Vînă.

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2021 19:34 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 20:39

Mihai Stoica spune că FCSB a disputat miercuri un meci amical împotriva lui Kemerspor, echipă de Liga 4 din Turcia. Bucureștenii au câștigat, scor 3-2, prin „dubla” lui Oaidă și golul din penalty marcat de Vînă. Oficialul lui FCSB a făcut dezvăluirile după un dialog încins cu Vali Moraru.

  • CONTEXT: FCSB este singura formație din Liga 1 care a efectuat un cantonament în afara țării, în ciuda interdicțiilor instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus. UTA a trecut și ea granița, dar doar pentru un meci amical cu Szeged.
  •  GSP a solicitat puncte de vedere oficiale din partea autorităților din România cu responsabilitate în acest caz: Guvernul, Ministerul Sănătății, Direcțiile de Sănătate Publică din București și Ilfov. Absolut toate au avut același răspuns: „Nu am primit nicio solicitare și nu am oferit nicio aprobare pentru ca FCSB să evite o eventuală carantină”. 
  • Pentru a evita orice risc, FCSB a căutat rapid un adversar pentru un meci amical
  • FCSB a ajuns astăzi în România și a scăpat de orice măsură de carantinare. 

Kemerspor este o formație din al patrulea eșalon al Turciei, cu un lot cotat la 200.000 de euro. În acest moment ocupă locul 15 în Grupa 1. Nu are niciun fotbalist străin în componență. Kemerspor a fost fondată în anul 2003, în Antalya.

Mihai Stoica, detalii despre amicalul lui FCSB

„Am jucat aseară, în jurul orei 17:00, cu Kemerspor. Am câștigat 3-2. Scorul a fost deschis de Vînă, din penalty, în urma unui fault comis asupra lui Buziuc. Până la pauză am mai marcat un gol, din interiul careului, prin Oaidă. Am fost egalați din nou, iar în final am marcat tot Oaidă, dintr-o acțiune impresionantă a lui Niță. Asta a fost istoria acestui joc. 

A fost o competiție organizată de cei care ne-au facilitat deplasarea în Turcia, în condiții de lux. Nu există un loc în Eruopa, care să aibă măsurile atât de stricte pe care le are Gloria Sports Arena, din Belek. E ceva ieșit din comun. Nu ai cum să te infectezi, nu intri în contact cu nimeni”, a declarat Mihai Stoica, la „Digisport Special”.

Mihai Stoica, dialog încins cu Vali Moraru

Înainte de a dezvălui numele formației din Turcia, Mihai Stoica a purtat un dialog aprins cu Vali Moraru, moderatorul emisiunii „Digi Sport Special”. Moraru s-a enervat și s-a răstit la oficialul FCSB. 

  • Stoica: În primul rând, DSP, dacă ne carantina, încălca legea. Studiați legile, lăsați scrisorile hilare trimise guvernului turc, altor instiuții. Nu mai pierdeți vremea!
  • Moraru: Lăsați-ne să ne pierdem vremea, domnul Stoica. La ce competiție a participat FCSB, domnule Stoica?
  • Stoica: Corendon Cup se cheamă competiția.
  • Moraru: Ați plecat acolo fără să o aveți programată...
  • Stoica: Aveam dinainte stabilit să participăm la competiție.
  • Moraru: În ce a constat?
  • Stoica: Joc între două echipe, formate din 11 jucători. Portarii cu echipament diferit, adversarii în echipament complet albastru. Veți vedea imagini.
  • Moraru: Are un nume?
  • Stoica: Da, are un nume.
  • Moraru: Ni-l puteți dezvălui?
  • Stoica: O să urmăriți pagina oficială și veți descoperi. Nu s-a pus problema unui meci. S-a pus problema mai multor meciuri, dar eu m-am opus. Am vrut să reducem la zero riscurile. Am realizat apoi că va fi mult mai bine pentru jucătorii care nu vor evolua cu Astra, în Liga 1, să aibă niște meciuri.
  • Moraru: Domnul Becali a spus altceva. Ori din considerente tehnico-tactice ori de teamă ați jucat?
  • Stoica: Să lăsăm considerentele tehnico-tactice, lucruri care ne depășesc.
  • Moraru: Sunați-l pe domnul Becali, să vă explice.
  • Stoica: Vali, nu îmi recomanda pe cine să sun.
  • Moraru: Atunci de ce ne sunați? Dumnevoastră ați vrut să interveniți.
  • Stoica: Câte apeluri am de la Digi?
  • Moraru:(enervat, pe un ton răstit): Acum, în timpul emisiunii mele?! Ați fost sunat în timpul emisiunii mele? Repet, în timpul acestei emisiuni?
  • Stoica: Nu, pe zi.
  • Moraru: Vedeți! Ați sunat dumnevoastră că vreți să interveniți, prin intermediari, cum faceți mereu.
  • Stoica: Vali, respiră, numără până la 10. Nu ești tu ăla care se enervează.
  • Moraru: Nu ești nici tu ăla care să îmi recomande să mă calmez!

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Gigi Becali, dialog cu GSP, după ce FCSB a scăpat de carantină: „Din cauza voastră, până și MM începuse să aibă emoții! Știți ce a făcut Arafat după ce ați scris?" + l-a sunat să-l certe pe șeful DSP Ilfov!

EXCLUSIV. De ce nu a intrat FCSB în carantină » Explicație dubioasă a directorului DSP București, care a refuzat dialogul cu ziarul: „Au făcut dovada”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (199)
je__
je__  •  15 Ianuarie 2021, 16:16

Bravo Vali! Te iubim cand le dai multa "muzica" la penalii de la Behesebe!

adriann_
adriann_  •  15 Ianuarie 2021, 15:21
Postat de s1lv1o. pe 15 Ianuarie 2021, 08:10

UITE CUM TE UMILESC DEFINITIV: Am dat de curiozitate un search pentru aceasta hotarare referita de tine, si ghici ce? Nu e asa cum zici, e un text alterat de tine si care raspandeste FAKE NEWS, NESIMTITULE!! Textul fake news raspandit de tine contine "persoanele care sosesc în România din țările/zonele de risc epidemiologic unde au stat o perioadă mai mică de 3 zile (72 de ore) și prezintă un test negativ pentru SARSCoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea intrării pe teritoriul național.", dar textul exact e "persoanele care sosesc în România din țările/zonele de risc epidemiologic ridicat, DACA RAMAN PE teritoriul național pentru o perioadă mai mică de 3 zile (72 de ore) și prezintă un test negativ pentru SARSCoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea intrării pe teritoriul național.". Ati inteles?? DACA RAMAN PE TERITORIUL NATIONAL MAXIM 72 de ore!! ADICA DACA TRANZITEAZA ROMANIA!!! INCREDIBIL ACEST POSTAC ADRIANN, CUM RASPANDESTE FAKE NEWS NON-STOP!! Sursa cu tot textul e aici: https://stirioficiale .ro/hotarari/hotarare-nr-47-din-05-10-2020-a-cnsu

OBSERVATI CUM INCEPE CU "e un text alterat de tine" si cum TAIE PARTEA CU ANEXA 3? NEMERNICUL A PREZENTAT SPETA CA SI CUM MODIFICASEM EU ART 2, NICIDECUM NU A ZIS "Nu gasesc anexa 3, sa vedem daca exista, ai preluat citatul asta de la X etc" INTELEGETI TICALOSIA ACESTUI POSTAC CARE A TAIAT INTENTIONAT UN CITAT CA SA AFIRME CU SUBICT SI PREDICAT CA AS FI MODFICAT EU TEXTUL LEGII? Ma postacule, de fiecare data cand te mai vad pe site te plesnesc cu chestia asta, aici nu e vorba despre dispute despre becali e vorba de faptul ca PENTRU FIRFIREII MUDARI DE LA CIOBAN TE-AI PRETAT LA FALS.

adriann_
adriann_  •  15 Ianuarie 2021, 15:20
Postat de s1lv1o. pe 15 Ianuarie 2021, 13:32

Esti si tu pe aici, il urmaresti? :)))) Simt ca vrea sa aiba el ultimul cuvantul cu dezinformarea lui nesimtita, dar nu ma las nici de-al dq :))))). Asta va face amaratul, copy-paste la infinit, dupa fiecare mesaj, astfel incat sa 'iasa el bine' cu minciunile lui :)))))))))))))))))))

HAHAHAHAHAAHAHAHAHAH CUM VORBESTE DISPERATUL PE DOUA VOCI, MA FRAIERE TE DAI SINGUR DE GOL PRIN FAPTUL CA ESTI AICI CU ACESTE DOAU CONTURI, NU MAI INTRA NICI NAIBA PE ACEST ARTICOL DE MULT :))) IN REST, STAI LINISTIT CA NU TE SCAP DIN MANA, CE AI FACUT TU AICI E FALS CU INTENTIE, AI DEMONSTRAT DIN NOU (DACA MAI ERA NEVOIE) INTREAGA MIZERIE MORALA BECALISMULUI :)))

Vezi toate comentariile (199)
Comentează
Close