FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, amical în baza de la Berceni înaintea deplasării la Ovidiu

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2019 16:59

FCSB se află, în continuare, la trei puncte în spatele liderului CFR Cluj înaintea startului returului din play-off-ul Ligii 1. Campioana are 38 de puncte, în timp ce vicecampioana are 35 de puncte după remiza din Gruia, 0-0.  

Formaţia antrenată de Mihai Teja merge, duminică seara, la Ovidiu, pentru primul meci din retur, unde va întâlni Viitorul lui Gică Hagi, formație împotriva căreia în tur a cedat, 1-2. 

Până la acest meci, tehnicianul bucureştenilor a programat o partidă amicală cu o divizionară „C”, CS Tunari (locul 7).  Meciul amical cu echipa ilfoveană de Liga a III-a se desfăşoară mâine, la baza FCSB-ului din Berceni, de la ora 12:00.

CITEȘTE ȘI: 

Gigi Becali decide, MM Stoica și Mihai Teja plătesc! Ce se întâmplă cu varianta Marius Șumudică la FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close