FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // ANALIZĂ » Antrenorii lui Gigi Becali sunt cei mai buni! Doar că nu-i lasă să lucreze :)

Articol de , - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 09:00

FCSB ar împărți primul loc cu Astra într-un clasament întocmit cu rezultatele din momentul în care Vintilă a preluat postul.

Cealaltă formație din top îl are pe bancă pe Bogdan Andone, ”principalul” care a părăsit FCSB la începutul stagiunii.

Becali se pricepe să aleagă antrenorii, doar că nu prea-i lasă să lucreze, are nevoie să-i dirijeze el cu formula de start și cu schimbările. Când Bogdan Andone nu a mai suportat să fie condus cu telecomanda, să-i fie dictate toate deciziile importante, a demisionat și a mărturisit în public despre regulile chinuitoare, umilitoare pe care trebuie să le respecte un tehnician angajat la FCSB.

Andone a ajuns între timp la Astra și are doar victorii în cele șapte partide în care i-a condus pe giurgiuveni, inclusiv succese în deplasări cu FCSB, 3-1, și cu Viitorul, 1-0. După un interimat pe care l-a asigurat Vergil Andronache, un antrenor de copii pe care Gigi îl avea în club, patronul l-a angajat pe Vintilă. Parcursul roș-albaștrilor a devenit tot mai bun și, de unde ajunseseră la un moment dat ultimii în clasament, acum calculează din nou șansele de câștigare a campionatului.

Nimic nu anunța succesul lor

Strict după rezultatele înregistrate în campionat de când Bogdan Vintilă e antrenor principal, echipa lui împarte primul loc cu a "fostului", Astra lui Bogdan Andone. Randamentul celor doi tehnicieni e surprinzător, întrucât ei nu aveau, când au fost angajați, CV-uri care să prezinte garanții. Andone lucrase ca secund al lui Șumudică și apoi bifase joburi ca "principal" la cluburi mici din liga a doua: Olimpia Satu Mare, ASU Poli Timișoara, Metaloglobus.

Istoricul lui Vintilă era chiar mai sărac, el fusese secund al lui Hagi, apoi A1 pentru foarte scurt timp la Voluntari, pe urmă mai ocupase funcția de antrenor la Metaloglobus, unde n-a rezistat mult. Când l-a contactat Becali ca să-l pună la conducerea celei mai scumpe formații din campionat, fostul portar antrena copii într-un club din București specializat în creșterea juniorilor, deci se îndepărtase foarte mult de prima ligă, pe care acum o domină cu echipa pe care a preluat-o spre finalul lunii august. 

FCSB // ANALIZĂ » Antrenorii lui Gigi Becali sunt cei mai buni! Doar că nu-i lasă să lucreze :)

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 
 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
sasesase
sasesase  •  08 Decembrie 2019, 14:46
Postat de Danut Ognean pe 08 Decembrie 2019, 11:24

arbitrii lui gigi becali sunt exceptionali

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

883135188391540
Popa Corneliu  •  08 Decembrie 2019, 12:54

Ce de "petarde", la... comandă, mai aruncă mass-media de ani buni! Toate comenzile sunt de la "numiții" - de către Politic- la FRF, Ligă și Comisii, ca să fie "cocoloșite" formațiile din Cooperativa Echipelor de Primării și Prefecturi, adică, din bani publici! Păi, de ce Becali să mai plătească un antrenor cu nume, când jocurile se fac în afara terenurilor de fotbal! Cu... „ mânie proletară” atacă mass-media, numai ca să ațâțe postacii antibecalioți și talpaniști, faptul că, oierul, "a împrumutat" Astra! Oau, a fost blatttttt.... dar, a fost 1-3! Mamăăăăă, vuia mass-media, blat cu echipa lui Iftimie, de la Botoșani, satelitul oierului, și? A fost 0-2! Oare și-a pus cineva întrebarea: "Cât la sută din MERIT, la marea "revenire", după... "marea insolvență/***" a d-lui Paszkany, ÎI REVINE POLITRUCULUI „domn” DÂNCU, la CFR Cluj 1907? Becali, vă convine sau nu, a rămas singurul patron din fotbalul românesc! Și vorba lu' Tanase, marele comediant de prin anii '40: "Și cu asta, ce am făcut? Că doar „Cooperativa” merge înainte, iar FRF și Liga, construiesc, ca-n comunism, terenuri echipelor Departamentale, Județene, Prefecturi și Primării, chiar culmea... din bani publici, ai noștri! Hai, că iar "mă blocheaza Administratorul IT", iar de la postaci primesc recomandarea: "să te duci, boșorogule, să-ți îți iei medicamentele"! Ceea ce și fac!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  08 Decembrie 2019, 11:24

arbitrii lui gigi becali sunt exceptionali

Vezi toate comentariile (6)
Comentează