FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Anamaria Prodan și-a propus să transfere un jucător al lui Gigi Becali: „Sper să reușesc!”

Dennis Man (stânga) poate pleca pentru o sumă importantă de la FCSB
Dennis Man (stânga) poate pleca pentru o sumă importantă de la FCSB

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 20:00 / Actualizat sambata, 01 august 2020 20:36

FCSB. Anamaria Prodan, 47 de ani, agentul lui Dennis Man (21, extremă dreapta), a oferit noi detalii despre transferul fotbalistului pe care Gigi Becali speră să obțină o sumă importantă.

„Aşteptăm, vedem. Patronul nu lasă la bani deloc şi noi ne chinuim să aducem suma pe care o vrea patronul. Sper să reușesc. Ar fi un pas uriaş un transfer la Feyenoord, de exemplu.

De câte ori vorbesc cu Dennis, îi spun că este un pas important este unul spre Anglia. A fost aproape de ceea ce a vrut Becali suma oferită de Norwich, probabil că vom reveni asupra acelei echipe. Eu cred că un club ia un jucător dacă îl vrea cu adevărat, indiferent dacă vine de la mine sau de la Becali”, a declarat Anamaria Prodan la finalul meciului Clinceni - Hermannstadt 0-2.

Dennis Man, FCSB: „Sunt plecat peste tot și nicăieri”

„Perla” lui FCSB a vorbit despre un posibil transfer în străinătate după finala Cupei României cu Sepsi (1-0). Chiar în ziua meciului s-a vorbit despre interesul rușilor de la Lokomotiv Moscova pentru fotbalistul român.

„Sunt plecat peste tot și nicăieri. Se scrie, eu încerc să îmi văd de treabă. Deocamdată sunt povești, când va veni timpul și voi fi pregătit să mă transfer în altă parte, o voi face”, a spus Man, amuzat.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Alexandru Albu a prins aripi după ce FCSB s-a interesat de el: „De mic țin cu Steaua! Sper să ajung la națională de acolo”

Cum a sărbătorit Anamaria Prodan golurile sibienilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
iung811
iung811  •  01 August 2020, 23:20

***? A ajuns Sibiul miezul ligii 1 si nu stim noi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johnwick
johnwick  •  01 August 2020, 22:40
Postat de Alice Popa pe 01 August 2020, 21:42

In fiecare vara si iarna, un jucator de la fcsb este transferat pe la jumatate din echipele europene. Fara ca acele echipe sa stie asta! Mai schimbati placa...

îl transferă presa tabloid pe care o citești

224556945391005
Horneţ Mirel  •  01 August 2020, 22:40

Cum apare o c..... in fotbal, cum apar si aranjamentele. Nu credeam vreodata ca hagi nu isi va apara corect sansele !!!! Cu pastorul de oi era in familie, dar acum...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează