FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ANDERLECHT 2-5

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA Cum s-a descurcat FCSB cu Anderlecht » Echipa GSP din Olanda a analizat fiecare jucător: doi MVP de nota 8, o mare dezamăgire + un debut ratat

FCSB a disputat astăzi după prânz primul meci amical din cantonamentul din Olanda, împotriva lui Anderlecht, scor 2-5. Trimișii GSP au analizat prestațiile „roș-albaștrilor” din partida care s-a disputat la Venlo. +19   FOTO
FCSB a disputat astăzi după prânz primul meci amical din cantonamentul din Olanda, împotriva lui Anderlecht, scor 2-5. Trimișii GSP au analizat prestațiile „roș-albaștrilor” din partida care s-a disputat la Venlo.

Articol de , , - Publicat sambata, 01 iulie 2023 18:19 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 18:25

FCSB a disputat astăzi după prânz primul meci amical din cantonamentul din Olanda, împotriva lui Anderlecht, scor 2-5. Trimișii GSP au analizat prestațiile „roș-albaștrilor” din partida care s-a disputat la Venlo.

  • Gazeta Sporturilor e prezentă în cantonamentul celor de la FCSB din Olanda, Apeldoorn. Dan Udrea (redactor-șef adjunct), Remus Răureanu (reporter special) și Ionuț Iordache (fotoreporter) transmit de la fața locului toate detaliile care contează.
FCSB - Anderlecht 2-5. Echipa GSP a asistat la amicalul de 120 de minute din Olanda: buni cât a contat, vulnerabili cu juniorii
FCSB - Anderlecht 2-5
FCSB - Anderlecht 2-5. Echipa GSP a asistat la amicalul de 120 de minute din Olanda: buni cât a contat, vulnerabili cu juniorii

Cum s-au descurcat jucătorii FCSB la amicalul cu Anderlecht

Cele două staff-uri au convenit ca partida să aibă două reprize de câte 60 de minute. La pauză, după o primă repriză în care FCSB a avut echipa standard, scorul a fost 2-2, cu o prestație bună, consistentă a elevilor cuplului Pintilii - Charalambous. Apoi, au intrat jucătorii de rezervă și au fost dominați copios. După ce s-a apelat și la copiii deplasați în stagiul din Olanda, Anderlecht s-a dezlănțuit.

Cei mai buni jucători au fost de departe Florinel Coman și căpitanul Darius Olaru, la polul opus fiind Edjouma, o mare dezamăgire față de prestațiile din sezonul trecut, și Alex Băluță, care a avut parte de un debut ratat.

Cum meciul trebuie împărțit în două, prima și a doua repriză, ținând cont de componența formației, inclusiv analiza fiecărui fotbalist în parte, pe care GSP o realizează după acest joc de verificare, se raportează individual la cele două reprize.

+35 FOTO

FCSB - Anderlecht 2-2 (prima repriză)

  • Echipă FCSB: A. Vlad - Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic - D. Djokovic, Șut, Olaru - Cordea, Compagno, Fl. Coman

A. Vlad - nota 4

  • A comis o gafă de proporții la primul gol al belgienilor. Benito Raman a vrut să centreze, mingea și-a schimbat puțin traiectoria de la vânt, iar Vlad n-a schițat niciun gest, crezând greșit că se va duce peste bară. A căzut în poartă!

Ov. Popescu - 6

  • A urcat de multe ori în atac, dar a avut dificultăți în a stopa atacurile belgienilor în flancul stâng al acestora.

Dawa - 5,5

  • Inclusiv în acest joc a greșit pase simple. La golul 2 al lui Anderlecht, adversarul a intrat în posesia balonului după o degajare greșită a camerunezului. 

Haruț - 6

  • N-a greșit mai nimic, a fost sigur, nu s-a complicat. Pare să fie o soluție bună de rezervă pentru postul de stoper.

Radunovic - 5,5 

  • Are o vină la golul de 2-2, fiindcă Benito Raman a marcat golul din zona lui, după o centrare pe care ar fi putut să o anticipeze și să se plaseze mai bine. În schimb, e important în flancul stâng, unde ajută bine cuplul de forță al echipei: Olaru - Fl. Coman.

D. Djokovic - 7 

  • La prima apariție într-un meci pentru FCSB, croatul s-a impus deja ca un reper în jocul roș-albaștrilor. E puternic, calm, bun în momentele în care echipa se apără. Rămâne în picioare la aproape orice duel fizic. 

Șut - 7 

  • Nu a greșit în faza defensivă și a fost foarte bun în situațiile în care a pornit atacuri. Va fi greu de clintit dintre titulari, oricare ar fi distribuția care va fi aleasă pentru partidele oficiale. 

Olaru - 8 

  • A alergat enorm, ca întotdeauna, cu foarte multe sprinturi, numai că de data aceasta efortul său a produs și rezultate concrete. Căpitanul a pasat la ambele goluri și a fost implicat în majoritatea atacurilor importante. 

Cordea - 5 

  • Nu a reușit să creeze nicio fază cu adevărat importantă, deși a avut ocazii de care ar fi putut să profite. După o perioadă în care jocul său a suferit și în campionat, pare să fi intrat într-o criză. Nu mai are pic de inspirație nici măcar într-un amical. 

Compagno - 7 

  • S-a luptat cu fundașii lui Anderlecht pe parcursul primei jumătăți a meciului, una în care FCSB a atacat des și l-a utilizat frecvent pe italian. A marcat un gol clasic pentru el, o deviere demnă de un „9” serios dintr-o fază în care a fost un pic mai rapid și mai norocos decât fundașul advers. 

F. Coman - 8 

  • Când el se află pe teren, jocul echipei alunecă spre partea stângă, acolo au loc cele mai multe acțiuni. A inventat un gol pe care l-a înscris frumos, cu un „interior” în colțul lung, un șut din stânga cu piciorul drept. A mai avut și alte acțiuni în care i-a chinuit pe belgieni.

FCSB - Anderlecht 0-3 (repriza a doua)

  • Echipă FCSB: A. Vlad - V. Crețu, Dawa, Haruț, Panțâru - Edjouma, Șut, Olaru - Radaslavescu, Miculescu, V. Gheorghe

Șut și Olaru au ieșit după un sfert de oră, înlocuiți cu Gogescu și Băluță. Apoi, în ultimul sfert de oră au intrat toți ceilalți copii.

A. Vlad - 5

  • A început și această repriză cu o mare eroare, din care era să încaseze un nou gol. Apoi a avut două parade bune. Pare că e extrem de relaxat în poartă, de aici și erorile pe care le comite.

V. Crețu - 6

  • A fost bun, n-a pierdut mingi, s-a apărat bine. Ofensiv n-a contat pentru că echipa a stat prea jos și n-a pus probleme în atac.

Dawa - 5,5 

  • A jucat în nota primei reprize, cât timp a fost el pe teren, FCSB a încasat doar un gol.

Haruț - 6 

  • La fel ca în prima repriză, a ieșit odată cu Dawa, cu un sfert de oră înainte de final.

Panțâru - 4.5 

  • Fizic a arătat bine, a avut ambiție și curaj. Lucruri mult mai importante pentru el, după 2 ani de pauză, decât realizările propriu-zise.

Edjouma - 4 

  • Foarte slab, n-a avut nici o realizare și a greșit multe pase. Nici în faza defensivă n-a fost de ajutor. A arătat chiar foarte rău dacă ținem cont de prestațiile deosebite pe care le-a avut sezonul trecut.

Șut și Olaru - fără notă

  • Au jucat prea puțin în repriza secundă.

Gogescu - 5 

  • N-a fost chiar cel mai slab din partea a doua, în care doar Anderlecht s-a aflat pe teren. Dintre toți jucătorii tineri, el ar putea profita cel mai mult și să fie păstrat în lot fiindcă soluție de rezervă pentru Șut, exclusiv ca închizător, nu există.

Al. Băluță - 4 

  • A jucat inter, în partea stângă, însă a atins de puține ori mingea. Atunci când a avut balonul, aproape de fiecare dată l-a pierdut. Debutul său a fost ratat. 

Radaslavescu - 4 

  • A început ca extremă dreapta, apoi a schimbat rolurile cu Miculescu și a devenit atacant. Din momentul în care a ajuns să joace vârf, fotbalistul venit de la echipa lui Hagi doar s-a uitat la meci, fiindcă FCSB era înghesuită în terenul ei.

Miculescu - 4,5 

  • Nu a existat câtă vreme a evoluat ca atacant, apoi a devenit util doar în apărare. FCSB era dominată, Vali Crețu strângea ca să ajute în centru și jucătorul de 1,7 milioane de euro adus de la UTA devenea un fundaș dreapta de criză. 

V. Gheorghe - 4,5 

  • L-a ajutat cât a putut pe Panțâru, ca să mai domolească atacurile belgienilor. În ofensivă nu a făcut nimic, formația lui nu a avut nici măcar contraatacuri, așa că viteza lui Gheorghe nu a contat mai deloc.
+15 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

Panțîru a revenit pe gazon și a avut o listă lungă de mulțumiri: „Nea Gigi a făcut asta pentru mine, nu am dus lipsă de nimic”
CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA
Panțîru a revenit pe gazon și a avut o listă lungă de mulțumiri: „Nea Gigi a făcut asta pentru mine, nu am dus lipsă de nimic”
Soluția surprinzătoare încercată de FCSB » Cine a ajuns să joace în locul lui Compagno la meciul cu Anderlecht
FCSB - ANDERLECHT
Soluția surprinzătoare încercată de FCSB » Cine a ajuns să joace în locul lui Compagno la meciul cu Anderlecht

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
Hcm27
Hcm27  •  03 Iulie 2023, 13:11
Postat de concret pe 03 Iulie 2023, 10:51

Ia te uita, te enervasi... stai jos, stelutele apar mai mult la tine, dobermanul, atthur si alti prosti cu tupeu de aici. Nivelul vostru intelectual e depasit de o biata gaina. Poate ca radeti voi de mine, in prostia voastra crasa, ca deh, prostul nu e prost destul daca nu e si fudul... dar de voi rad toti ceilalti. Si cu fiecare postare, va faceti si mai rau de ***.

Iar tu, prostule!?iar ești prost, ca de obicei!Iar ti-a "tras-o GSPul cu stelute!Toți de care ai amintit, chiar dacă ar fi cum spui, tot au minte mai multa ca tine.Numai un prost poate susține ceea ce susții tu.Un prost de dinamovist sau csaist, ca tot aia înseamnă în ultimul timp.E același nivel de prostie suburbană.FCSB=Fotbal Club Steaua Bucuresti, echipa recunoscuta de UEFA ca și continuatoarea Stelei București în plan sportiv, singura echipa din România care nu a retrogradat niciodată, singura Steaua recunoscuta de suporterii din tara și de peste hotare, ca să moara prostii de necaz și haterii!Ha,ha,ha!

concret
concret  •  03 Iulie 2023, 10:51
Postat de Hcm27 pe 03 Iulie 2023, 00:21

Tu o depășești.Ai trecut la alt nivel superior, prostule!Mare tantalau poți fi când scrii și gândești prostiile care-ti apar.Toti fcsebistii stelisti rad de tine cu gura pana la urechi."Norocul nostru" ca, în cele mai multe dintre comentariile tale apar mai mult stelute(***) decât cuvinte, ceea ce denota, de fiecare data, prostia de care dai dovada.Dar îți permiți sa-i trimiți pe alții la scoala.Cred ca cel mai bine pentru tine ar fi sa scoți oglinda și sa urmezi calea.

Ia te uita, te enervasi... stai jos, stelutele apar mai mult la tine, dobermanul, atthur si alti prosti cu tupeu de aici. Nivelul vostru intelectual e depasit de o biata gaina. Poate ca radeti voi de mine, in prostia voastra crasa, ca deh, prostul nu e prost destul daca nu e si fudul... dar de voi rad toti ceilalti. Si cu fiecare postare, va faceti si mai rau de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

John.Wick
John.Wick  •  03 Iulie 2023, 01:01
Postat de concret pe 02 Iulie 2023, 22:25

Treci pe la scoala, ***. Nu esti capabil sa te exprimi nici la nivel de baza... fecesebist...

spre B, again

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close