FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV // VIDEO Andrei Vlad, făcut praf în direct: „Gigi, ți-a luat 3 ani să-ți dai seama că nu e portar de FCSB? Eu am văzut din prima zi!”

Andrei Vlad // FOTO: Imago +6   FOTO
Andrei Vlad // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2021 15:33 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 18:59

Invitat la GSP LIVE, antrenorul Ionuț Chirilă (55 de ani) l-a criticat pe portarul Andrei Vlad (22 de ani), după gafa acestuia din meciul pierdut de FCSB în Conference League.

  • După 1-0 în tur și 1-2 în manșa secundă (3-5 la lovituri de departajare), FCSB a fost eliminată de formația din Kazahstan încă din turul II al Conference League 

Chirilă este de părere că Andrei Vlad nu este suficient de bun pentru FCSB și a explicat la GSP LIVE ce calități crede că îi lipsesc tânărului goalkeeper.

Andrei Vlad, criticat la GSP LIVE

„De ce i-au trebuit doi sau trei ani să-și dea seama că nu e de nivelul FCSB? Eu mi-am dat seama în prima zi! Este un băiat emotiv, e larg în mișcări. Nu are plecare, nu are explozie și nu are răutate.

Este un tip boem, care nu are nicio legătură cu presiunea și anvergura meciurilor cu puls 200. Nu poate! De ce trebuie să îți dai seama după doi ani?

Dacă Gigi Becali își dă seama la fiecare jucător după doi ani, Steaua va câștiga campionatul în 2056!”, a spus Chirilă la GSP LIVE.

Andrei Vlad, gafă decisivă

Stefan Bukorac a șutat cu pământul din afara careului, mingea nu a fost controlată de Vlad, care a respins cu pieptul în față, până la Mikhail Gabyshev. De lângă Radunovic, jucătorul gazdelor a avut de îndeplinit o simplă formalitate, iar Vlad a șters cu buretele evoluția bună din tur.

+2 FOTO

Gigi Becali l-a propus pe Andrei Vlad la CS Universitatea Craiova

Gigi Becali l-a criticat pe portar și a venit cu o dezvăluire incredibilă: l-a propus pe Vlad la CS Universitatea Craiova, echipă de la care l-a luat în 2017.

L-am sunat pe Rotaru. Toate mi se întâmplă pentru că am furat. Vreau să am conștiința curată. Și campionat pierdut, și calificare ratată, acum în Conference. Vlad a greșit la ambele goluri. I-am zis lui Rotaru să-mi dea banii înapoi pe care i-am dat pe el, 450.000, și să-l ia înapoi!

Dacă refuză Rotaru, măcar știu că sunt curat în fața lui Dumnezeu. Mi-a zis că sunt supărat și că vorbim peste o zi sau două. Asta e cea mai mare problemă a mea, că l-am furat atunci pe Vlad!

În plus, eu niciodată nu o să mai iau jucători aiurea, liberi de contract din străinătate, de 28, 29 de ani pe care-i refuză toți și îi ia Becali de bun. Mă refer la Ondrasek și Vucur. Le-am spus la revedere! I-am luat de prost!
 – Gigi Becali la „Digi Sport Special”

  • Vlad a venit la FCSB de la CSU Craiova în vara lui 2017, după un scandal uriaș. Andrei Vlad și-a rupt contractul cu oltenii și a fugit de la club, asumându-și o suspendare între 16 și 24 de etape. Ulterior, cele două părți au ajuns la o înțelegere, iar FCSB a plătit în schimbul goalkeeperului 450.000 de euro.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Propunere în direct pentru Gigi Becali după eliminarea din Conference League: „Garantez cu 500.000 de euro că iau titlul cu FCSB”

EXCLUSIV A pus tunurile pe Becali după ce FCSB a fost eliminată din Conference League: „Se învârte ca o bicicletă fără lanț! N-a învățat nimic și e înconjurat de așa ziși specialiști care îi spun tâmpenii”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (52)
parpalache
parpalache  •  31 Iulie 2021, 11:25

Ca o fi gresit Vlad in unele meciuri?!Dar care portar nu a gresit?!Si ma refer aici la „firme”mari!Una din conditiile necesare ca un portar sa inspire siguranta este evident o linie de fundasi cu care sa coopereze,pe care sa-i„dirijeze”!Dar la echipa mafiotului fundasii-centrali-sunt schimbati de la meci la meci sau de la repriza la repriza!Cu cine sa mai colaboreze Vlad?!Cu Ionutz Chirila?!

relu1250
relu1250  •  31 Iulie 2021, 09:55

Dupa Vlad,urmeaza Oct. Popoescu,alta scula de "100 mli E"

mario78a
mario78a  •  31 Iulie 2021, 09:21

Meleonarul sarac Gigi nu are lovele sa cumpere un portar

Vezi toate comentariile (52)
Comentează