FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica explică decizia luată de FCSB în cazul Vlad: „Dacă ar fi fost singura greșeală...”

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2022 11:24

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a explicat ce se va întâmplat cu Andrei Vlad, după gafa care a decis meciul cu FC Argeș, 0-1.

Oficialul roș-albaștrilor a întărit declarațiile lui Gigi Becali, explicând că Ștefan Târnovanu (21 de ani) va fi titular, conducerea FCSB fiind deranjată de gafele repetate ale lui Vlad.

Mesajul care l-a făcut pe Mihai Stoica să renunțe la titlu: „Atunci am realizat că s-a mai dus un an”
FCSB
Mesajul care l-a făcut pe Mihai Stoica să renunțe la titlu: „Atunci am realizat că s-a mai dus un an”

Mihai Stoica explică ce urmează pentru Andrei Vlad

„Dacă ar fi fost singura greșeală din acest sezon... Sigur că nu poţi sa scoţi un portar după o greșeală, dar a greşit şi cu FCU Craiova. De acum va apăra Târnovanu.

E sub contract, să fie lăsat liber, nu-mi vine să cred. Vlad e un portar care era în vederea selecţionerului. Are 23 de ani neîmplinţi, portarii se maturizează greu. Te doare inimia. Îl cunosc bine pe Vlad, e un copil modest, care a muncit mult. Dar greșelile astea să văd. Perianu sau Cordea pot greşi de două sau trei ori pe meci, la mijloc, dar un portar nu poate”, a declarat Mihai Stoica la TV TelekomSport.

VIDEO. Match preview: FCSB - FC Voluntari

Citește și:

Mesajul care l-a făcut pe Mihai Stoica să renunțe la titlu: „Atunci am realizat că s-a mai dus un an”

Distrus de accidentări și de lene! Regres șocant al vedetei de la FCSB » Cum îl păcălea pe Rădoi la națională

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
135633977210983
Gigi Papadie  •  05 Martie 2022, 18:00

de multe ori am spus ca Vlad asta e *** .trebuie tinut rezerva

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

991170994290827
Adrian Carlo Bonicioli  •  05 Martie 2022, 17:31

O sa greșească și Târnoveanu și o să-l aduceți pe Pagluca sau Dino Zoff...ca alții mai buni nu sunt în Ro. La ce *** aveți ca patron... e posibil sa între el în poarta ptr cateva meciuri

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

st.il.
st.il.  •  05 Martie 2022, 16:49

Mă gândesc, ca un om bătrân, poate că terenul i-a jucat vreo festă, încerc să pricep ce o fi fost în capul lui (sau n-a fost !). Sunt convins c-a fost prea sigur pe el, prea relaxat și...a "făcut-o" !. Păcat, e un copil, e la un club mare, are probabil mulți bani iar toate astea l-au făcut...praf !...Munca de jos îl va ajuta, cu siguranțå !...(Metalogobus ar putea fi o nouă rampă de lansare !)...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează