FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum văd Gică Popescu și Florin Răducioiu plecarea lui Leo Strizu de la FCSB: „A avut curaj și a arătat respect”

Articol de - Publicat duminica, 05 martie 2023 14:52 / Actualizat luni, 06 martie 2023 11:27

După ce a fost interzis la antrenamente și în vestiarul echipei, Leo Strizu a decis să plece de la FCSB.

Antrenorul din acte al roș-albaștrilor, care i-a „împrumutat” licența PRO lui Mihai Pintilii, a decis să plece de la FCSB, după victoria cu Petrolul, acuzând că a fost sabotat din interior.

Sâmbătă, Florin Răducioiu și Gică Popescu au comentat situația de la FCSB și modul în care clubul l-a tratat pe Leo Strizu.

Mihai Pintilii, apărat de un jucător de la CSA Steaua: „Ce fac în cei 6 ani în care nu pot să muncesc? Din ce îmi întrețin familia?”
FCSB
Mihai Pintilii, apărat de un jucător de la CSA Steaua: „Ce fac în cei 6 ani în care nu pot să muncesc? Din ce îmi întrețin familia?”

Cum au văzut Gică Popescu și Florin Răducioiu plecarea lui Leo Strizu de la FCSB

„Era inevitabilă plecarea. Dar modul în care a plecat... Am citat, am văzut. Totuși, omul ăsta acceptat acest rol, știa care ar fi fost rolul lui.

Dar cred că merita mai mult respect. E deținător de licență PRO. A accept acest rol, dar eu sunt pentru respectarea oamenilor”, a spus Florin Răducioiu la emisiunea „Fotbal Show” de la Prima Sport 1, moderată de jurnalistul GSP Costin Ștucan.

Acesta a fost completat de Gică Popescu.

„Respectul nu trebuie condiționat, indiferent pe cine ai în față. Dacă i-a spus Mirel lui Billel Omrani, nu înseamnă că nu trebuie respectat. Câte greșeli de genul ăsta nu se fac? Nu e o chestie pentru care să-ți pierz respectul față de o persoană.

Dacă el face anumite chestiuni... OK, și-a creat singur o anumită imagine prin intervențiile pe care le-a avut, care nu au fost cele mai inspirate. Dar a avut curaj, a venit în față. Și-a făcut meseria. El era antrenorul pe hârtie. A venit în fața camerelor și a dat dovadă de respect. Putea spune «Nu vin pentru că nu sunt antrenor». A respectat ce era pus să facă, adică să reprezinte echipa. A stat pe bancă, a dat dovadă de respect față de echipă și de competiție”, a declarat „Baciul”.

VIDEO Lucian Filip a venit la conferința celor de la FCSB: „E o postură nouă pentru mine”

Citește și: 

„Strizu nu se simțea bine aici” » Dezvăluirile lui Lucian Filip

Jucătorul din Liga 1 care l-a dat pe spate pe Budescu: „Este foarte tehnic. În plus, aleargă și muncește foarte mult”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează